Seclife GT730 128 Bit DDR3 4 GB (fake) uyarısı veriyor

Doğuq

Femtopat

Kartım bu dışarıdan bir farklılık yok ama en güncel sürücüyü yüklerken kod 43 hatası aldım biraz araştırdım ve GPU-Z indirdim ekran kartım fake görünüyor sahte bir BIOS atılmışsa nasıl orijinal haline getirebilirim?
Overclock yapmak için bir BIOS atılmışsa sahte olarak görünmesi mümkün mü bilgisi olan arkadaşklar yardım ederse çok sevinirim.
Bugüne kadar sadece GTA 5 oyununda sıkıntı çektim ve güncel sürücü konusunda.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16,2 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:

Kartım bu dışarıdan bir farklılık yok ama en güncel sürücüyü yüklerken kod 43 hatası aldım biraz araştırdım ve GPU-Z indirdim ekran kartım fake görünüyor sahte bir BIOS atılmışsa nasıl orijinal haline getirebilirim?
Overclock yapmak için bir BIOS atılmışsa sahte olarak görünmesi mümkün mü bilgisi olan arkadaşklar yardım ederse çok sevinirim.
Bugüne kadar sadece GTA 5 oyununda sıkıntı çektim ve güncel sürücü konusunda.
Program doğru bilgi veriyorsa GT 730 kartta orada yazdığı gibi GF116 değil GF 108 GPU olması gerekiyor. Bu yüzden de GT 730 kartta 96 shader varken sizde 192 shader gözüküyor. Ayrıca bellekleriniz de GDDR5 gözüküyor.

GF 116 kullanan kartlar bu linkte var. Büyük ihtimalle kartın aslında bunlardan biri. Listede sonunda m olan kartlar laptop için olduğundan onları görmezden gelebilirsin.

Yardımınız için çok teşekkür ederim.
Sizce orjinal haline getirmelimiyim yani Allah hakkımızı bırakmasın bunlara zaten iyi bişey alamıyoruz bunlarda üstüne bizi dolandırıyorlar.

Ekran kartı sahte. Bunu yabancı YouTuber'lar göstermişti.

GT 730'un 4GB GDRR5 versiyonu bulunmamakta. Elinizdeki ekran kartı GTS 450. Bayağı çöptür.

İade edin, edemiyorsanız değişim yapın. O da olmuyorsa THH'ye başvurabilirsiniz.

Bilinmeyen markalı ürün almamalısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı