KorkakReyiz
Hectopat
Mansur Yavaş'ı kayyum atanırsa baya sağlam sıkıntı çıkar. İnşallah kayyum vs gibi şeylerle indirmezler adamı.
Çok heyecanlı. Büyük ihtimal CHP alacak. Aradaki fark çok az ve her geçen dakika AKP oy oranı düşüyor. Açılmamış sandık ise %3. Büyük ihtimal Ekrem İmamoğlu alacak gibi duruyor.Jira
Sinir kat sayım sizden kaynaklı değil. Dediğim gibi bazı şeyleri yaşadığım ve bildiğim için bu aklıma gelince sinirleniyorum. Hayatım boyunca adaletli oldum. 40 yaşına geldim böyle geldim böyle giderim. Ama hak mevzu olunca işte o damar atıyor.
Son durum.
Eki Görüntüle 381898
Ekleme: O oy kaynağı da 10 binde 1'dir.
Yok olmaz öyle bir şey. Büyük ihtimal kaybettiğimiz yerlerde daha iyi çalışmaya özen göstermeye çalışacağız tarzında diyecek. Kayyum atayamaz.Mansur Yavaş'ı kayyum atanırsa baya sağlam sıkıntı çıkar. İnşallah kayyum vs gibi şeylerle indirmezler adamı.
Normal de zaten CHP alıyordu İstanbul'u ama bir şeyler döndü kesin.İstanbul'un zaten kıl payı kazanılacağını tahmin ediyorduk. Ben AKP alır diyordum ama CHP arayı baya kapattı. Her an oklar CHP'ye dönebilir.
Yani Mansur Yavaş'ı düşüremezler yani öyle mi? Yanlış anladıysam affola.Çok heyecanlı. Büyük ihtimal CHP alacak. Aradaki fark çok az ve her geçen dakika AKP oy oranı düşüyor. Açılmamış sandık ise %3. Büyük ihtimal Ekrem İmamoğlu alacak gibi duruyor.
Yok olmaz öyle bir şey. Büyük ihtimal kaybettiğimiz yerlerde daha iyi çalışmaya özen göstermeye çalışacağız tarzında diyecek. Kayyum atayamaz.
Hiç belli olmaz. Türkiye burası neyin ne olacağı belli değilNormal de zaten CHP alıyordu İstanbul'u ama bir şeyler döndü kesin.
Yani Mansur Yavaş'ı düşüremezler yani öyle mi? Yanlış anladıysam affola.
Kesinlikle öyle. Hayatta düşüremezler.Yani Mansur Yavaş'ı düşüremezler yani öyle mi? Yanlış anladıysam affola.
İstanbul'u alsın da başka bir şey istemiyorum. İnşallah kazanır ya.Ekrem İmamoğlu yediremiyor diyenler acaba şimdi ne söylüyorsunuz?
Aynen katılıyorum.Kesinlikle öyle. Hayatta düşüremezler.
Teşekkürler. Biraz rahatladım.![]()
İstanbul'u alsın da başka bir şey istemiyorum. İnşallah kazanır ya.
İmamoğlu kaybederse çok az bir farkla kaybedecek. Binali sürekli düşüyor, İmamoğlu ise sürekli yükseliyor.Kesinlikle öyle. Hayatta düşüremezler.
İstanbul'u alsın da başka bir şey istemiyorum. İnşallah kazanır ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.