Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbul'da kazanan belli, geçen seçimde de Ankara'da kazanan belliydi. :) AA'da %88'de bir saate varan veri akışı kesintisi oldu, %98'de yine bir saate yakın veri akışı kesintisi oldu. %48,71'e %48,65'de takıldı. :)
Bencede belli her seçimde bu ayarlardayken belli oluyor açıklama yapıyorlar.

Tarafsız olarak söylemeliyim ki kim kazanırsa kazansın iki adayda yeterli ve İstanbul'u daha da ileriye götürecek gibi duruyor. Bir yandan da Binali Yıldırım'ı bağımsız olarak düşünürsek tecrübeli ve samimi bir aday. Ayrıca oy çalınma gibi bir durum yok gibi duruyor. Biraz sabredelim elbette ortak bir yol bulunacaktır.

Bahçelinin konuşması mide bulandırıcıydı. Ankara, İstanbul, Adana, Antalya, İzmir gibi büyük şehirleri kazanan ittifaka yine canlı yayında yine utanmadan "Zillet" dedi.

Bu arada Tunceli'de kazanan Fatih Mehmet Maçoğlu adına çok sevindim. Umarım Ovacık'da olduğu gibi devam eder.

Son durum nedir?
Son durum yok maalesef, İmamoğlu farkı kapattıkça AA'da veri bilgi akışı duruyor. Neredeyse 1 saattir %98'de kalmış durumda. Binali ve Bahçeli galibiyet konuşması yaptı. Binali'nin konuşması kazandıkdan ibaretti ancak Bahçelinin üslubu çok çirkindi.

Son durum nedir?
Son AKP verisi diye bir Instagram haber sayfası paylaşmış.

1.PNG

1 saattir %48,65 - 48,71 takılı kaldı. Benim anlamadığım ben neden İstanbul için heyecanlanıyorum 🤣. @KaraKartalw beni de etkiledi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı