Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ankara, İstanbul ve Iğdır'da tekrar gözden geçirilecekmiş. Sebebi ise geçersiz oyların çok fazla olmasıymış.
Şaşırdık mı Şaşırmadık klasik ama kazanan CHP belli oldu yani niye halkımız sesini çıkarmıyor.

Bence sadece büyükşehir olarak bakanlar AKP'liler... Sonuçlara baktığımızda bir çok ilde AKP ve CHP'nin başabaş gittiğini görebilirsiniz. Yani AKP seçmeni hiç boşuna sevinmesin giderek güç kaybediyorsunuz ve zincir giderek çözülüyor. Kaptırdığı büyük şehirler de cabası... Bence insanlar artık yenilik istiyor, iş istiyor, huzur istiyor, sadece yol yapıp fabrika ve kurumları satan bir parti istemiyor. Bilginize.
Insanlar artik herseyin farkinda. Ankara icin konusuyorum, yine secime giderlerse yibe Yavas alir. Yavas yavas hersey guzel oluyor.

Yine şaibeler altında seçim devam ediyor resmen rezillik İstanbul'u kazanan İmamoğlu ama baskılar yüzünden açıklamıyorlar. Korkunun ecele faydası yok bir gün siz de yok olacaksınız.
Ysk başkanı açıklama yapmış imamoğlu önde diye haber kanalları son dakika geçmeye başladı. :)

Istanbul ne olacak acaba. Insanlari 1 2 gun oyalayabilirler ama daha fazlasini yapamazlar diye dusunuyorum. Yani kaybettin insan gibi kaybettik de. Kazanan tarafta kazandigini aciklasin. Niye zorluyorlar anlamiyorum.

@KorkakReyiz Yukar da yazdığım gibi evet Yavaş aldı, ama belediye meclisinin %60 AKP'de. Eğer biraz belediyediyeciliği biliyorsanız Yavaş sokak ismini bile değiştiremeyecek.
Ve bu senet olayıda aleyhine çıkarsa belediye meclisi ceza kesip yeni başakan seçebilirler. Belediye meclisin de AKP'nin CHP'ye göre ezici bir üstünlüğü var.

27 bin 806 oyla İmamoğlu öndeymiş. İtiraz edilen sandıkların tamamı Binali Yıldırım'a çıksa bile yaklaşık 2 bin oy fark olacağı söyleniyor. Yani kısacası güle güle Binali.

Sonucu bilmeden zafer kutlamalarına başlarsanız olacağı bu. Resmen kendini rezil etti.

Aynen alt banttan geçiyo ama kimse birşey konuşmuyor mu hala hiç bi kanalda denk gelemedim.

27 bin 806 oyla İmamoğlu öndeymiş. İtiraz edilen sandıkların tamamı Binali Yıldırım'a çıksa bile yaklaşık 2 bin oy fark olacağı söyleniyor. Yani kısacası güle güle Binali.

Sonucu bilmeden zafer kutlamalarına başlarsanız olacağı bu. Resmen kendini rezil etti.
Aynen Ysk acikladi. Guzel gunler yakindir.
Aynen alt banttan geçiyo ama kimse birşey konuşmuyor mu hala hiç bi kanalda denk gelemedim.
Aksam haberlerinde gosterirler bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı