Çözüldü SECOH-QUAD.dll nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arkadaşlar secoh quad.dll nedir Kaspersky arka plan taramasında buldu.

SECOH-QAD.exe tamamen KMSpico virüsü ile alakalı bir yürütme dosyasıdır. Bu yüzden de bilgisayara kötücül yazılım girer girmez görev yöneticisinde belirir. Bu işlemi çalışır halde görürseniz bilmelisiniz ki meşru bir Windows dosyası değildir. Windows'u kaçak yolla aktifleştirmişseniz oluşur bu dosya. Kaynak: SECOH-QAD.exe nedir
Arkadaşlar secoh quad.dll nedir Kaspersky arka plan taramasında buldu.

SECOH-QAD.exe tamamen KMSpico virüsü ile alakalı bir yürütme dosyasıdır. Bu yüzden de bilgisayara kötücül yazılım girer girmez görev yöneticisinde belirir. Bu işlemi çalışır halde görürseniz bilmelisiniz ki meşru bir Windows dosyası değildir. Windows'u kaçak yolla aktifleştirmişseniz oluşur bu dosya. Kaynak: SECOH-QAD.exe nedir

Çözüm
SECOH-QAD.exe tamamen KMSpico virüsü ile alakalı bir yürütme dosyasıdır. Bu yüzden de bilgisayara kötücül yazılım girer girmez görev yöneticisinde belirir. Bu işlemi çalışır halde görürseniz bilmelisiniz ki meşru bir Windows dosyası değildir. Kaynak:SECOH-QAD.exe nedir

KMSpico ile Office etkinleştirmiştim sonra silmiştim.

1609433327304.png

KMSpico ile Office etkinleştirmiştim sonra silmiştim.

Kaspersky ile tam tarama yapıp ne kadar virüslü dosya varsa silin, ardından komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutu ile KMSpico'nun bozduğu dosyaları onarın. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın.

Kaspersky ile tam tarama yapıp ne kadar virüslü dosya varsa silin, ardından komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutu ile KMSpico'nun bozduğu dosyaları onarın. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın.

Hocam zaten arama yeri çalışmadığı için birkaç kere SFC /scannow ve DISM denemiştim bir sorun bulamadılar.
O etkinleştirmeyi tavsiye etmem. Ama kaldırınca da etkinleştirme devam eder. Zira KMSpico ve kalıntıları cihazdan tam olarak silinmemesidir.

Hocam mecbur kaldım süresi bitti düzenleme yapamadığım için KMSpico ile etkinleştirdim.
Hocam Kaspersky silemedi Kaspersky rescue disk ile tarama yapacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı