Secret Doctrine FPS kilidi nasıl kaldırılır?

Makaleler
4
Yer
Mersin

Oyun 60 FPS'te kilitli olarak çalışıyor ve bu da gözümü rahatsız ediyor. Oyun menüsünde "Options" diye bir şey yok ve haliyle herhangi bir ayar yapmak mümkün değil. Kurulu klasörde ve Kullanıcılar AppData klasöründe de herhangi bir grafik dosyası bulamadım. Epic Games desteğe yazdım, onlar da oyun Epic Games üretimi olmadığından destek sunamıyoruz diyor. YouTube videolarında gayet akıcı oynuyorlar ama bende 60 FPS çok rahatsız edici olduğundan birkaç dakika ancak dayanabiliyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Oyun dosyasında veya documents gibi yerlerde konfigürasyon dosyası olması lazım. .ini veya .cfg uzantılı oluyor genelde. Oradan yapabilirsin.

En kötü lossless scaling uygulamasını dene.

Users/kendikullanıcıadın/appdata/local/secret doctrine/saved/config/egs

buraya gidip

engine.ini dosyasını text editor ile aç ve şu kodu en alta yapıştır,

[/Script/Engine.Engine]bSmoothFrameRate=False

sonra NORMAL KAYDET VE BAŞKA BİRŞEY YAPMA BAZI GUIDELARDAKI GİBİ READ ONLY KAYDETME FALAN YAPMA crash alabilirsin

ayrca vsync kapatmak istiyorsan gameusesettings.ini dosyasını text editorle aç şunu değiştir,

bUseVsync=True (bunu False yap)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…