Secure Boot açtıktan sonra M.2 boot etmiyor

ceren1991

Centipat
Daha fazla  
BIOS Update yaptiktan sonra sistemi Windows 11'e hazırlıyordum ama Secure Boot açtıktan sonra sistem boot olmuyor. M.2 kısmında WD M.2 gözüküyor ama boot kısmı boş çıkarıp taktım M.2'yi ama olmadı. Ne yapmam gerek bilmiyorum.

CSM enabled yapınca Windows açılıyor mu?

İçerisinde sistem yüklü müydü? Yüksek ihtimalle EFI boot dosyasını bozdun USB ile sıfırdan kurman gerekli

A520MK2 rev1.1 anakart.

CSM enabled yapınca Windows açılıyor mu?

İlk başta olmadı ama securenin alt tarafındaki ayarları da değiştirince Windows açıldı şu an GPT yapmaya çalışıyorum.

A520MK2 rev1.1 anakart.

İlk başta olmadı ama securenin alt tarafındaki ayarları da değiştirince Windows açıldı şu an GPT yapmaya çalışıyorum.

O Zaman Windows legacy olarak kurulmuştur. USB ile temiz kurulum yapın. BIOS'tan CSM disable olsun.

İçerisinde sistem yüklü müydü? Yüksek ihtimalle EFI boot dosyasını bozdun USB ile sıfırdan kurman gerekli

Evet

O Zaman Windows legacy olarak kurulmuştur. USB ile temiz kurulum yapın. BIOS'tan CSM disable olsyardı

O Zaman Windows legacy olarak kurulmuştur. USB ile temiz kurulum yapın. BIOS'tan CSM disable olsun.

Yardım için teşekkürler ama GPT'ye çevirebildim o yuzden gerek kalmadı şu an her şey normal sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…