Secure Boot'u açmak

colognebar10

Femtopat
Arkadaşlar, forumdan bir şeyler araştırıyordum. BIOS'tan Secure Boot'u enable yaptim, Save deyip kapattim. Açtığımda böyle oluyor. Bilgili olan arkadaşlar bunu nasıl düzelteceğimi söyleyebilirse çok sevinirim.

IMG_20200709_203853.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah ekranda mı kalıyor yoksa yeniden mi başlıyor? İlginç doğrusu. Secure Boot'u kapattığınızda bir değişiklik oluyor mu? Aklıma bir şey geliyor aslında ama.
Video ekleyemiyo muyum ya basiyorum yeniden baslamiyo ama yeniden baslamis gibi oluyo en ustteki secenege donuyo tekrar
Video ekleyemiyo muyum ya basiyorum yeniden baslamiyo ama yeniden baslamis gibi oluyo en ustteki secenege donuyo tekrar
Basiyorum saliselik ekran gidiyo en bastaki atapi secenegine donuyo saliselik ama

Önce bir Secure Boot'u kapatıp tekrar deneyebilir misiniz? Olmazsa BIOS'u varsayılan ayarlara döndürün.
Secure boot u kapattim yine aynisi oluyor bios varsayilanlari icin 2 secenek var load legacy os defaults ve load windows8 defaults hangisi?
Bu arada windows 8 pc i ilk aldigimda yuklu gelen isletim sistemi suan win10 kullaniyorum

Secure Boot'u kapattım yine aynısı oluyor. BIOS varsayılanları için 2 seçenek var: Load Legacy OS Defaults ve Load Windows 8 Defaults. Hangisi?
Bu arada Windows 8 PC'yi ilk aldığımda yüklü gelen işletim sistemi, şu an Windows 10 kullanıyorum.
Orası diğer ekranların birinde olmalı, siz üstteki sekmelerden "Exit" olana gelin ve oradan Load Defaults benzeri olanı seçin direkt. Bütün BIOS'u sıfırlayın öyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı