Çözüldü Secure Boot'u açtıktan sonra ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muratpnarr

Centipat
Daha fazla  
Valorant'a giremediğim için Secure Boot'u açtım (Gigabyte) ve sonra ekran açılmadı ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS sıfırlamayı deneyin, şanslıysanız görüntü gelir, gelmezse, yeni nesil bir ekran kartı veya APU bir işlemci takıp Secure Boot'u kapatacaksınız.
ESC'ye basıp kaydet çık deyip, bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.

Bu görsel çıkıyor birkaç kez mavi ekran verdi bu neden dolayı bilmiyorum ama verdiğin bilgiler için çok sağ ol sistem geri yükleme yaptım o şekilde açılıyor mavi ekran veriyor kapanıyor herhalde format atmak gerekiyor tekrar çok teşekkür ederim 🙏☺️

ESC'ye basıp kaydet çık deyip, bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.

Sistem geri yükleme yaptım ama mavi ekran veriyor kapanıyor açılıyor biraz garip bir durum oldu lakin verdiğin bilgiler için teşekkür ederim yardımcı oldun herhalde format atmak gerekiyor 🙏☺️

Dosya Ekleri

• 16909214150261279814444802746164.jpg
    16909214150261279814444802746164.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu görsel çıkıyor birkaç kez mavi ekran verdi bu neden dolayı bilmiyorum ama verdiğin bilgiler için çok sağ ol sistem geri yükleme yaptım o şekilde açılıyor mavi ekran veriyor kapanıyor herhalde format atmak gerekiyor tekrar çok teşekkür ederim 🙏☺️

Sistem geri yükleme yaptım ama mavi ekran veriyor kapanıyor açılıyor biraz garip bir durum oldu lakin verdiğin bilgiler için teşekkür ederim yardımcı oldun herhalde format atmak gerekiyor 🙏☺️

Rica ederim, mavi ekran için, BIOS ana ekranından XMP aktif edip, deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı