Secure Signal Inc. kimin?

435892

Hectopat
Makaleler
1
Türkiye'de en çok kullanılan VPN'lerin arkasında Secure var ama internette Secure hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Hiç güvenli gözükmüyor, bir şeyleri engelleyeceğiz diye daha büyük bir tehlike yaratıyorlar gibi.

Son düzenleme:
Hocam şahsen ben hiç kullanmadım. Kullanılması da bilgi güvenliği açısından tehlikeli diyeceğim de ona gelene kadar neler var kullandığımız tehlikeli olan...

Hocam şahsen ben hiç kullanmadım. Kullanılması da bilgi güvenliği açısından tehlikeli diyeceğim de ona gelene kadar neler var kullandığımız tehlikeli olan...
Aslında en tehlikeli diyebileceğimiz sorunlardan biri bana kalırsa. Instagram'ı engelleyerek insanları VPN kullanmaya teşvik ettiler. Bu kadar kullanıcısı olan VPN'lerin hakkında en ufak bir bilgi olmaması anormal bir durum.

Türkiye'de en çok kullanılan VPN'lerin arkasında Secure var ama internette Secure hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Hiç güvenli gözükmüyor, bir şeyleri engelleyeceğiz diye daha büyük bir tehlike yaratıyorlar gibi.

Ve aynı firmanın yönettiği aşırı fazla VPN var.

1723143932979.png

1723143970765.png

Aslında en tehlikeli diyebileceğimiz sorunlardan biri bana kalırsa. Instagram'ı engelleyerek insanları VPN kullanmaya teşvik ettiler. Bu kadar kullanıcısı olan VPN'lerin hakkında en ufak bir bilgi olmaması anormal bir durum.
Katılıyorum hocam, şu an öyle bir bilgi çağındayız ki google'a ne sorsak bilgi veriyor. Paranormal olmayayım ama bilgi olmaması harbiden bu işin arkadasın da bir iş olduğunu kanıtlamaz mı ?

Ve aynı firmanın yönettiği aşırı fazla VPN var.

Eki Görüntüle 2278520

Eki Görüntüle 2278522
İlk attığınız ekran görüntüsünü eklemeyi unutmuşum. VPN yazınca direkt bu arkadaşlar çıkıyor. Pazarda çok büyük bir yer edinmeyi başarmışlar.

Katılıyorum hocam, şu an öyle bir bilgi çağındayız ki google'a ne sorsak bilgi veriyor. Paranormal olmayayım ama bilgi olmaması harbiden bu işin arkadasın da bir iş olduğunu kanıtlamaz mı ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlemenizi öneririm. Yapılan liste WARP harici doğru denilebilir. Önemli bir konuya değinilmiş.

Bu makalede 105 VPN'in 24 şirket tarafından yönetildiği yazılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı