Segment bilgisayar sabrımı zorladı

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Rampage "segment bilgisayar" gerçekten sipariş vermek ne kadar zormuş.
2 adet ARGB fan siparişi verdim. "60 Türk lirası X2"
19 Ekim'de Rampage markası ile iletişime geçtim Imposing Pro Rampage kasamın içinde gelen fanlardan 2 adet sipariş vermek istedim.
Abi o gün bugün 1 hafta geçti.
WhatsApp'tan yazıyorum ertesi gün cevap geliyor. Yazıyorum ertesi gün cevap veriyorlar. Bu böyle 1 hafta sürdü.
En son açtım ağzımı dedim ağzınızdan cımbızla mı laf alacağım?
Yazdım 1 haftadır sipariş veremiyorum farkındasınız değil mi dedim.
O dakika yazmaya başladı. İşte şirketleri bir taşınma sürecindeymiş.
İyi de bunu başta söyleyebilirdi.
Attım IBAN'a 120 Türk lirası.
Allah bilir ne zaman elimde olur.
Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage "segment bilgisayar" gerçekten sipariş vermek ne kadar zormuş.
2 adet ARGB fan siparişi verdim. "60 Türk lirası X2"
19 Ekim'de Rampage markası ile iletişime geçtim ımposing Pro Rampage kasamın içinde gelen fanlardan 2 adet sipariş vermek istedim.
Abi o gün bugün 1 hafta geçti.
WhatsApp'tan yazıyorum ertesi gün cevap geliyor. Yazıyorum ertesi gün cevap veriyorlar. Bu böyle 1 hafta sürdü.
En son açtım ağzımı dedim ağzınızdan cımbızla mı laf alacağım?
Yazdım 1 haftadır sipariş veremiyorum farkındasınız değil mi dedim.
O dakika yazmaya başladı. İşte şirketleri bir taşınma sürecindeymiş.
İyi de bunu başta söyleyebilirdi.
Attım IBAN'a 120 Türk lirası.
Allah bilir ne zaman elimde olur.
Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

Ben olsam bu kadar beklemeyip haklarımı kullanacağımı ve islerin büyüyeceğini soylerdim.

Nasıl bir hakkım olacak ki? Siparişi bugün verebildim ürünler elime ulaşsın sikayet sitelerinde paylaşacağım durumu.

Artık siz alabilmissiniz mahkemeye basvurun diyecektim ama artık gerek kalmamış. İsterseniz Şikayetvar gibi platformlarda firmaya eleştiri yapabilirsiniz.

Ben kasamın ön bağlantılarının yedek parçasını sipariş etmiştim birkaç sene önce. Gayet yardımcı olmuşlardı, dedikleri gibi taşınma gibi bir durum olabilir. Tabi yine ayıp bir davranış, @Jetronin hocam mahkeme ne alaka ki?

Ben kasamın ön bağlantılarının yedek parçasını sipariş etmiştim birkaç sene önce. Gayet yardımcı olmuşlardı, dedikleri gibi taşınma gibi bir durum olabilir. Tabi yine ayıp bir davranış, @Jetronin hocam mahkeme ne alaka ki?
Doğru sadece 1 hafta dikkate alınmadım o beni üzdü yoksa eminim ki iyi bir firmadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı