Bu adam eskiden de rezaletti şimdi de aynı rezilliğe devam ediyor bir de kendine rapçi diyor. Neyse.
Gerçek rap Tupac gibi kişilerin rapıdır.
Tupac şarkılarında aşk sözleri yazmıyor. Zaten rap müziğin tarzı böyle küfürlü şeyler üzerine değil mi? Laf atacak yer arıyorsun bence.Mesela kendin bile demişsin küfürlü diye. Küfür gerektiği yerde kullanılır. Bir şarkıyı dinlerken sürekli kulağına sana, ona veya bir başkasına edilen bir küfür geliyorsa bu dinleyicinin kalitesizliğidir.
Evet rap türü hep küfürlü, cinsel içerikli, toplumsal alanda açılmayacak seviyesiz bir şeydir. Tupac ile ilgili orada bahsettiğim şey, sesinin özgün olması, o zamanlar autotune gibi şeyler var mı bilmiyorum ama varsa da yaygın olarak kullanılmaması. Tupac'ın şarkılarında ele aldığı konular genel olarak ırkçılık ve toplumsal olaylardır. Günümüzde rap yapan kişiler sürekli birbirlerine veya kendi sektörlerinden olan grup insanlara saldırıyor. Bu durum, sanatçının dinleyiciyi önemsemediğini gösterir. Sürekli kendi yaşadıkları konuları ele alır.Tupac şarkılarında aşk sözleri yazmıyor. Zaten rap müziğin tarzı böyle küfürlü şeyler üzerine değil mi? Laf atacak yer arıyorsun bence.
Yanlış anlamayın bu arada rap olacaksa illa küfürlü olacak değil.
Daha doğru düzgün Türkçe konuşamayan, şarkı sözlerinin arasında bol bol İngilizce veya yabancı kelimeler kullanarak havalı olduğunu düşünen insanlar müzik yaptığını zannediyor. Üstüne buna "Türkçe rap" deniliyor.
Piyasanın yarısından fazlasını yükselten insanlar Kadıköy bomonti tayfa.Kaçma kaçma.
Yazdıklarıma cevap ver önce.
Piyasanın yarısından fazlasını yükselten insanlar kadıköy bomonti tayfa.
Ne kadar süredir müzik yapıp yapmasının önemi yok. Şöyle kendimden bir örnek vereyim, ben 5 yıldır gitar çalıyorum ama kendimi geliştirmek için bir şey yapmadım. Şu an aşırı iyi bir şekilde çaldığım söylenemez ama ben orada burada 5 yıldır gitar çalıyorum diye şekil şukul yapmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.