Şehinşah 666 albümü çıktı!

Konu sahibi ceza yedi arkadaşlar. Bu tarz müzikleri -Müzik demek ne kadar doğru- dinleyenler "genelde" dinlemeyen kişilere böyle hakaret ediyor ve seviyesizliklerini zevklerinden de kişiliklerinden bir parça belli ediyor.

Gerçek rap Tupac gibi kişilerin rapıdır.
Mesela kendin bile demişsin küfürlü diye. Küfür gerektiği yerde kullanılır. Bir şarkıyı dinlerken sürekli kulağına sana, ona veya bir başkasına edilen bir küfür geliyorsa bu dinleyicinin kalitesizliğidir.
Tupac şarkılarında aşk sözleri yazmıyor. Zaten rap müziğin tarzı böyle küfürlü şeyler üzerine değil mi? Laf atacak yer arıyorsun bence.

Yanlış anlamayın bu arada rap olacaksa illa küfürlü olacak değil.

Tupac şarkılarında aşk sözleri yazmıyor. Zaten rap müziğin tarzı böyle küfürlü şeyler üzerine değil mi? Laf atacak yer arıyorsun bence.

Yanlış anlamayın bu arada rap olacaksa illa küfürlü olacak değil.
Evet rap türü hep küfürlü, cinsel içerikli, toplumsal alanda açılmayacak seviyesiz bir şeydir. Tupac ile ilgili orada bahsettiğim şey, sesinin özgün olması, o zamanlar autotune gibi şeyler var mı bilmiyorum ama varsa da yaygın olarak kullanılmaması. Tupac'ın şarkılarında ele aldığı konular genel olarak ırkçılık ve toplumsal olaylardır. Günümüzde rap yapan kişiler sürekli birbirlerine veya kendi sektörlerinden olan grup insanlara saldırıyor. Bu durum, sanatçının dinleyiciyi önemsemediğini gösterir. Sürekli kendi yaşadıkları konuları ele alır.

Evet arkadaşlar, sizde yorumları okuyarak beyin spazmi geçirebilirsiniz.
Şehinşah veya Türkçe rap hakkında gram bilgiye sahip olmayan insan gelmiş burada konuşuyor.
Piyasanın yarısından fazlası Şehinşah'a üstat gözüyle bakıyor.
20 yıldır rap yapıyor.
Daha adamın açıp da doğru dürüst bir şarkısını dinlemeden eleştiriyorsunuz harbiden garipsiniz.
Boş eleştirilerı kimse umursamaz.
Dinleyin öyle gelin.
Sayın Türk.
Uaa.
Arkadaş.
Git.
İstila.
Kapatiyoruz 8.
Hepsi benim 1.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaçma kaçma.
Yazdıklarıma cevap ver önce.
Piyasanın yarısından fazlasını yükselten insanlar Kadıköy bomonti tayfa.
Ne kadar süredir müzik yapıp yapmasının önemi yok. Şöyle kendimden bir örnek vereyim, ben 5 yıldır gitar çalıyorum ama kendimi geliştirmek için bir şey yapmadım. Şu an aşırı iyi bir şekilde çaldığım söylenemez ama ben orada burada 5 yıldır gitar çalıyorum diye şekil şukul yapmıyorum.

Piyasanın yarısından fazlasını yükselten insanlar kadıköy bomonti tayfa.
Ne kadar süredir müzik yapıp yapmasının önemi yok. Şöyle kendimden bir örnek vereyim, ben 5 yıldır gitar çalıyorum ama kendimi geliştirmek için bir şey yapmadım. Şu an aşırı iyi bir şekilde çaldığım söylenemez ama ben orada burada 5 yıldır gitar çalıyorum diye şekil şukul yapmıyorum.

5 Yıldır gitar çalsaydin şu anki halinden 20 kat daha iyi olurdun.
Demek istediğim bu adam senin o sandığın yeni rap adı altında saçma sapan müzik yapan insanlardan değil.
Dediğin kitleden aynı şekilde ben de irite oluyorum.
Bu demek değildir ki bu adam saçma veya kötü müzik yapıyor.
Senin o dediğin insanlar Şehinşah'tan çok daha farklı, ne lirikal ne de anlam açısından bir halta benzemeyen müzikler/müzisyenler.
Senden tek ricam şu şarkıyı dinle ve tekrar yorum yap olur mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Abrams bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı