- Makaleler
- 1
Hocam öyle deyince korkuttunuz beni. Normalde özel de olmak istiyordum ben ama fiyatlar için 80k diyenler var. Devlette olup çok memnun olanda gördüm ama güvenemiyorum tam anlamıyla. Doktora mesaj atsam daha önceki ameliyatlarına ait bilgi verir mi acaba yoksa umursamaz mı?Güvenemezsiniz. Ben örneğin devlete oldum fakat burnumu mahvetti. Özelde çok iyi bir doktor buldum ancak o düzeltebildi. Ben tavsiye etmiyorum. Önceden o kişiye ameliyat olanların bilgisini öğrenebilirseniz iyi olur aslında.
Yani doktora bağlı hocam ben çok pişman oldum. Elbette iyi doktorlar vardır fakat araştırmadan sakın randevu almayın. Zaten şöyle bir bilgi vereyim en çok ameliyat randevusu olan genelde daha iyi oluyor.Hocam öyle deyince korkuttunuz beni. Normalde özel de olmak istiyordum ben ama fiyatlar için 80k diyenler var. Devlette olup çok memnun olanda gördüm ama güvenemiyorum tam anlamıyla. Doktora mesaj atsam daha önceki ameliyatlarına ait bilgi verir mi acaba yoksa umursamaz mı?
İlk önce KBB gidin burnun genel durumunu anlatsın sonra plastik cerraha gidin çift dikiş olsun.Çok sağolun. Son bir şey soracağım, KBB'ye mi randevu alınmalı yoksa plastik cerrahına mı?
Hocam şehir hastanesindeki tüm doktorların instagramlarında öyle bir şey yok. Link ekledim ilk yazımda orada instası var doktorun.Doktordan doktora değişiyor. Devlet hastanesindeki doktorun adını soyadını öğrenin, bir Google'da Instagram'da filan aratın. Genelde eline güvenen doktorlar kendilerine hesap açmış oluyorlar. İzin veren hastaların before/after fotoğrafını paylaşıyorlar. Devletteyken tanılırlık kazanıp özele geçiyorlar.
aa linki görmemişim.Hocam şehir hastanesindeki tüm doktorların instagramlarında öyle bir şey yok. Link ekledim ilk yazımda orada instası var doktorun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.