Şehir içinde bulunan askeriyeye girilebilir mi?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Şehir içindeki askeriyeye girebilir miyim?

Arkadaşlar otobana bağlanırken bir tane kışla var, soru sormak için oraya girebilir miyim girer isem kime soru sorabilirim, askerlikte kalıcı olmak hakkında kesin bilgi verebilecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinin altında internet gibi bir velinimet varken böyle bir şey yapmana gerek yok. Asker olmak istiyorsan da artık bütün başvurular internet (MSB Personel Temin Sistemi Bilgi Sistemi) üzerinden yapılıyor. MSB'nin sitesini ve ilanları araştır. Şartları ve süreçler hakkında bilgileri de içeren PDF'ler paylaşılıyor dönem dönem. Artık eğitim durumuna ve kişisel tercihlerine göre sözleşmeli er/erbaş, uzman çavuş, astsubay ya da subay olmak istiyorsan ona göre başvuruda bulunabilirsin.

Askerliğini yaparken de başvurabilirsin. Askerliğini yaparken personel teminine yönelik ilanlar asılabiliyor duyuru panolarına. Oradan da takip edebilirsin.

Son düzenleme:
Elinin altında internet gibi bir velinimet varken böyle bir şey yapmana gerek yok. Asker olmak istiyorsan da artık bütün başvurular internet (MSB Personel Temin Sistemi Bilgi Sistemi) üzerinden yapılıyor. MSB'nin sitesini ve ilanları araştır. Şartları ve süreçler hakkında bilgileri de içeren PDF'ler paylaşılıyor dönem dönem. Artık eğitim durumuna ve kişisel tercihlerine göre sözleşmeli er/erbaş, uzman çavuş, astsubay ya da subay olmak istiyorsan ona göre başvuruda bulunabilirsin.

Askerliğini yaparken de başvurabilirsin. Askerliğini yaparken personel teminine yönelik ilanlar asılabiliyor duyuru panolarına. Oradan da takip edebilirsin.
Benim sormak istediklerim biraz daha farklı.

Eski askerleri dinlediğim zaman jandarmadan amfibiye, amfibiden özel harekata geçenler oluyormuş böyle bir şey şu anki zamanda mümkün mü diye sormak istiyorum.

Hayır böyle şey olamaz yani karında askerse ilk zamanlarda sen de onun kuvvetine geçebiliyorsun farklı kuvvetler arasında keyfine göre geçiş yapamazsın ama sormak istersen de askerlik şubesine sor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı