AutoCAD’i telefonuma yükledim ama herhalde bilgisayardaki versiyonu daha kullanışlı olur. Peki AutoCAD’i bilgisayara nasıl indireceğim?Autocad ve Boxlin'e bakabilirsiniz.
AutoCAD’i telefonuma yükledim ama herhalde bilgisayardaki versiyonu daha kullanışlı olur. Peki AutoCAD’i bilgisayara nasıl indireceğim?
Bu arada Netcad’i de duymuştum o nasıldır?Kendi web sitesinden indirebilirsiniz.
AutoCAD 2024'ü İndirin | AutoCAD Ücretsiz Deneme Sürümü | Autodesk
AutoCAD'in veya aboneliğe dahil olan araç setlerinin 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin. Not: Her deneme sürümü ayrı indirilmelidir.www.autodesk.com.tr
Netcad biraz daha haritacılık üstünde durmuş bir program. Yapmak istediğiniz şeyi Netcad ile daha net yaparsınız gibi.Bu arada Netcad’i de duymuştum o nasıldır?
Teşekkürler, zaten harita gibi bir şey yapacağım, kolay bir şekilde bilgisayarıma kurabilirsem kullanacağım, nereden indirebilirim?Netcad biraz daha haritacılık üstünde durmuş bir program. Yapmak istediğiniz şeyi Netcad ile daha net yaparsınız gibi.
Ücretsiz sürüm var ise kullanabilirim teşekkürler, peki kendi sitesinden mi indirmeliyim?Lisanslı bir program alman gerekebilir veya bazı programlarda öğrenci indirimleri veya ücretsiz sürümleri oluyor. Öğrenci ise onu araştırabilirsiniz.
Kendi sitesinden indirmen daha güvenli olucaktır.Ücretsiz sürüm var ise kullanabilirim teşekkürler, peki kendi sitesinden mi indirmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.