Şehiriçi Otobüslerinden Hangisini Seviyorsunuz?

Şehiriçi Otobüslerinden Hangisini Seviyorsunuz?

• ISUZU Citiport

Oy: 0 0,0%
  • TCV Karat

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    51
Aynen öyle, oksijen önemli. :) Otobüsün yolcu kapasitesi geniştir. Klima filtrelerini temizleseler klimaları gayet iyi. Filtresi kirli olan klima denk gelirse boğuluyorsun. :)
Genelde her otobüstçü abi,abla klima bozuk yaptırılacak dediği için çok klimaya rast gelmedim otobüste geçen mecburen bir bindim yine tövbe ederek indim klima tabii ki yine bozukmuş camlardan hava gelmiyor e bide 50 kişi binince ölecem sandım :D

Genelde her otobüstçü abi,abla klima bozuk yaptırılacak dediği için çok klimaya rast gelmedim otobüste geçen mecburen bir bindim yine tövbe ederek indim klima tabii ki yine bozukmuş camlardan hava gelmiyor e bide 50 kişi binince ölecem sandım :D
Genelde İstanbul'daki özel halk otobüsçüleri klimaları açmazlar. (Turkuaz ve erguvan renkli otobüsler) Belediyenin kendi otobüslerinde klima açmamazlık yapmazlar pek. (Sarı renkli İETT otobüslerini örnek verebilirim.)

Genelde İstanbul'daki özel halk otobüsçüleri klimaları açmazlar. (Turkuaz ve erguvan renkli otobüsler) Belediyenin kendi otobüslerinde klima açmamazlık yapmazlar pek. (Sarı renkli İETT otobüslerini örnek verebilirim.)
İstanbulda değilim burdakiler klasik belediye otobüsü fotosuda şu
elbüs ile ilgili görsel sonucu

Aslında bu otobüs diğerlerine göre kat kat daha iyi lakin alttaki gibi olanlar çok sıkıntılı.
belediye otobüsü ile ilgili görsel sonucu

Küçüklüğümden beri otobüslerden nefret etmişimdir. Yanından geçerken bile midem bulanıyor, kusasım geliyor. Son iki yıldır mecburen bindiğimden biraz alışmaya başlasam da yine de nefret ediyorum hepsinden :D
Ben minibüslerden nefret ediyorum. Minibüslere binmek ve ayakta kalmak işkence yemin ediyorum. Klima hiç açmazlar ve çağ dışı gibi geliyor bana. Her koldan para uzatıyorlar.

Ben minibüslerden nefret ediyorum. Minibüslere binmek ve ayakta kalmak işkence yemin ediyorum. Klima hiç açmazlar ve çağ dışı gibi geliyor bana. Her koldan para uzatıyorlar.
En iyisi kapıya yakın durmak ya da ön koltuğa oturmak. Tartışmasız. Arkaya geçersin, inmen zor olur; öne geçersin, hep para uzatırsın. Orta ve en ön ideal :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı