Seidon 120v ile BF4 multide 65C Normal mi?

EMP

Hectopat
Geçenlerde CM Seidon 120v sıvı soğutma aldım ama işlemci(i5-4670k) bana göre çok ısınıyor hala. Battlefield 4 multiplayerde işlemci 65 dereceleri görüyor ve kasa aşırı sıcak oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun iyi olmayabilir. Önerim kalitelisiyle değiştirin. Ev sıcaklığı ve kasa içi havalandırmada etki eder. Gerekiyorsa kasa kapağını açın yoksa sıvı soğutmayla imkansız o sıcaklık.

Termal macun iyi olmayabilir. Önerim kalitelisiyle değiştirin. Ev sıcaklığı ve kasa içi havalandırmada etki eder. Gerekiyorsa kasa kapağını açın yoksa sıvı soğutmayla imkansız o sıcaklık.
Hocam öyle demeyin. Ben h100i ile 4770k kullanıyorum. Boşta 32-35. İşin garibi Prime95 ile işlemci %100 çalışırken işlemci 55-60 derece oluyor. BF3 multi oynarken işlemcinin %40-45'i çalışmasına rağmen sıcaklık 62-63 dereceyi bulabiliyor.:D;)

Hava sirkulasyonu olmazsa tabi kasa isinir. Sicaklik degerleri normal. Ayrica, Seidon 120V'nin fani yerine, Cooler Master Sickleflow fan takin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı