Seidon 120v Plus ve FX 6350

Bişey

Hectopat
Battlefield 4 10 dakikalık oynamada 72 dereceye çıktı normal midir ? Ultra ayarlar ve full hd olarak. Yüksüz 40 derece bana 72 derece yüksek gibi geldi merak ediyorum ?

120'den baya şikayet geliyor. Ucuz etin yahnisi yenmez derler. Duyduğuma göre fan'ı yetersizmiş. Siz genede baktırın birine.

Değerler hiç normal değil. Termal macunu düzgün sürdüğünüzden emin olun... :)
120'den baya şikayet geliyor. Ucuz etin yahnisi yenmez derler. Duyduğuma göre fan'ı yetersizmiş. Siz genede baktırın birine.
Sanırsam ölçüm yaptığım programda bir sıkıntı var başka bir programla ölçtüm yaklaşık 2 saat BF 4 full hd ve ultra ayarlarda oynadım max 70 çıkmış ben baktığımda genelde 60-65 arası gidip geliyordu. Yüksüz haldeyken ise max 30 derece görüyor ama 20 altı ve üstü dolaşıyor derece genelde. Bu şekilde de değerler hiç normal değil mi ?

O zaman iyi hangi programla ölçüyorsunuz ?
Speedfan ile ölçtüğümde 70 i geçen sonuçlar oluyor ancak core temp ile ölçünce 60 derece filan gece olduğu için şimdi 58 e kadar düştü oyun sırasında. Sizin önereceğiniz bir program var mı ?
Vallaha Bu sıcak günlerde 72 normal gibi.
Stok fan ile aldığım değerlerden çok farklı olmayınca bir anormallik oluyor aslında. Fan 2400 Rpm şuan bunu nasıl düşürebilirim ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı