Bişey
Hectopat
Biosdan baktım 60 dereceye kadar çıktı. Geldim masaüstüne tekrar ölçtüm 47 45 derece. Stok fandan bi farkı yok normal değil bence ?Normal. 40 derece?
Biosdan baktım 60 dereceye kadar çıktı. Geldim masaüstüne tekrar ölçtüm 47 45 derece. Stok fandan bi farkı yok normal değil bence ?Normal. 40 derece?
Oyunda 80 i görmeye başladı.Bende 412s aldım en fazla 65 gördü. Sıvı soğutma ucuz olursa pek bir faydasını göremezsin. O yüzden hava soğutma 120v'den daha iyi olabiliyor. Değerlerimiz eşit.
Oyunda 80 i görmeye başladı. Ben soğutmada değil de işlemcide bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum sistem yeni çünkü.
Arkadaşım AIDA64 Extreme Edition programı ile kontrol edeceksin sıcaklıkları, değerlerden emin olacaksın.
120V dediğimiz soğutucu sıvı soğutmanın başlangıcıdır. En giriş seviyesi soğutucusudur.
150 liralık hava soğutmalar çok daha iyi performans verebilmektedir.
Yinede 120Vgayet yeterli bir soğutucudur. Bu sıcaklarda, boşta 40-45 derece gayet normaldir. Siz OC işlemi uygulamadığınız için 40 derece, boşta sıkıntı yok yani.
Yük altında ise 65 dereceyi bulması pek anormal değil, doğal bir durum.
Siz termal macunu olması gerektiği gibi ve olması gerektiği miktarda sürdüğünüzden emin misiniz ?
Çok farklı değildi stok soğutucu varken 85 filan oluyordu.Stock soğutucu varken kaç derece oluyordu ?
Çok farklı değildi stok soğutucu varken 85 filan oluyordu.
Hayır. Bozukluk falan olduğunu sanmıyorum. Arkadaş benle aynı değerleri almış. Normal değerler. Problem yok yani. Güle güle kullan. Zaten havalar sıcak. Kışın daha iyi sonuçlar görürsün.Demek oluyor'ki fazla randıman vermiyor. Ama soğutucunun bozuk olma ihtimalide olabilir. Nerden aldınız ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.