Sekiro 2 çıkar mı?

Sizce Sekiro 2'nin çıkması muhtemel mi? FromSoftware'ın yeni oyunu sizce ne olur?

Bir Elden Ring açık dünyası beni yorar çok epik sanat tasarımı bulunan daha çizgisel bir şey iyi olur Sekiro'yu oynamadım ama hikayede devam edebilecek bir açık bıraktılarsa neden olmasın.

Bu souls formülünü hayatımıza katan dark souls kısmının artık biraz baydığını düşünüyorum. Dark souls 1-2-3 güzel oyundu. Sonra bir ara proje olarak daha yenilikçi ve farklı olan sekiro çıkarttılar bence harikaydı. Sonra yine dark souls formülünden elden ring geldi inanılmaz iyi bir oyundu. Üzerine bir de dlc geldi ben pek beğenmedim ancak yine zengin bir dlc idi. Artık yeter. Biraz şu dark souls mantığından uzaklaşıp sekiro tarzı hızlı combat mekaniklerine sahip daha lineer daha konsantre bir oyun gelmeli diyorum. Biraz özlemeliyiz dark souls'ları. O yüzden farklı bir proje bekliyorum yapımcılardan. Elden ring oyun tarihinin en iyi oyunlarından olsa da elden ring 2 gibi bir oyun görmek isteyen sayısı çok az.

Ben Elden Ring 2 demedim zaten Sekiro 2 gelir mi diye sordum.
Elden ring 2 gelir mi dediniz demedim zaten. Genel kanı dark souls mantığının artık sıktığı yönünde. Sekiro tarzı savaş mekaniklerine sahip oyunun gelme ihtimali daha fazla dedim ama anlayamamışsınız

Yarın from software'i arar sorarım. Sekiro 2 yapıyor musunuz kanka diye

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı