FromSoftware de bir garip 2022 oyunu GOTY'e 500 isteyip daha eski bir oyuna 1300 istemek de bi ilginç yani. Sekiro'da GOTY'di tamam ama daha eski sonuçta.Dediğim gibi Sekiro için çok o fiyat, BG3 al, eğer mümkünse direkt Elden Ring al bak keyfine.
FromSoftware de bir garip 2022 oyunu GOTY'e 500 isteyip daha eski bir oyuna 1300 istemek de bir ilginç yani. Sekiro'da GOTY'di tamam ama daha eski sonuçta.
Diğer Souls oyunları da öyle pahalı oluyor her zaman.FromSoftware de bir garip 2022 oyunu GOTY'e 500 isteyip daha eski bir oyuna 1300 istemek de bi ilginç yani. Sekiro'da GOTY'di tamam ama daha eski sonuçta.
Kusura bakmayın ben geliştirici kısmında FromSoftware yazınca böyle bir yorum yaptım.Bu FromSoftware değil Sekiro Activison'a bağlı olduğu için Activision firmasının yaptığı bir şey.
Kusura bakmayın ben geliştirici kısmında FromSoftware yazınca böyle bir yorum yaptım.
Eki Görüntüle 2017476
Klavyeyle nasıl oynuyorsunuz o tür oyunları ya?
yok hocam zaten sinirli bir yapım var pc yi kırarım en iyisi BG3 veya ELDEN RİNG bakayım 20 kasıma kadar belki indirime girer.Çıldırırsın,BG 3 al keyfine bak.
Diyorsan ben ruh hastası bir psikopatım ve acı çekmekten hoşlanıyorum mükemmel bir zevk yaşayacaksın.
artık 250-300 bandına indie oyunları alırız maalesef.Benim de aklımda var ama çok pahalı be. Şöyle 250-300 TL bandına düşseydi keşke mükemmel olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.