Sekiro başlangıç tavsiyeleri

Arkadaşlar akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim general naomori nasıl kesiyoruz gizlice saldırıp 1 ölümcül darbe vuruyorum ama 2. olmuyor savaşa giriyorum dodge atıyorum iksir içiyorum ölüp diriliyorum ama Max %75'e kadar indirebiliyorum canını.

O adam ilk karşılaştığımız mini Boss'tu galiba doğruysa eğer parry yapmaya çalışma bu adamda hep kaç vur kaç vur zaten fazla canı yok ölüyor hemen. Saldırmadan çok savunmana bak vurdum mu bayağı vuruyor çünkü.

Arkadaşlar akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim general naomori nasıl kesiyoruz gizlice saldırıp 1 ölümcül darbe vuruyorum ama 2. olmuyor savaşa giriyorum dodge atıyorum iksir içiyorum ölüp diriliyorum ama Max %75'e kadar indirebiliyorum canını.
Hareketlerini ezberlersen eğer kaçarak vurman lazım. Bir de kendini bufflamasına izin verme. Bir tane saldırısında zıplayarak kaçıyorsun. Mikiri yoktu bunda diye aklımda kalmış. Seri vurduğu yerde kaçamıyorsan ritmi ezberle ve ritmik olarak parry dene.

O adam ilk karşılaştığımız mini Boss'tu galiba doğruysa eğer parry yapmaya çalışma bu adamda hep kaç vur kaç vur zaten fazla canı yok ölüyor hemen. Saldırmadan çok savunmana bak vurdum mu bayağı vuruyor çünkü.

Fark ettim onu sıkıntı çar.

Hareketlerini ezberlersen eğer kaçarak vurman lazım. Bir de kendini bufflamasına izin verme. Bir tane saldırısında zıplayarak kaçıyorsun. Mikiri yoktu bunda diye aklımda kalmış. Seri vurduğu yerde kaçamıyorsan ritmi ezberle ve ritmik olarak parry dene.

Bossu kesmeden devam etsem ne olur?

Prayer beed alamazsınız. Biraz tecrübe edinip tekrar dönebilirsin. Çok oyalanınca da zorlaşıyor. Ara vermek genelde iyi etki ediyor.

Es gectim geri dönüp kesebilir miyim ilerleyen zamanda? Cidden kanser etti bu arada oyunda şunu fark ettim sürekli saldırmak yanlışmıs gerektiğinde savunmada yapmam gerekiyormus doğru mudur?

Bu arada anlamadığım sistemim yetiyor oyun arada kasıyor normal mi?
i5 3470 8 GB RAM 1050 Ti 500GB SSD sıcaklık değerleri normal ama arada drop giriyor oyuna yüksekde oynuyorum grafikleri.

Son düzenleme:
Es gectim geri dönüp kesebilir miyim ilerleyen zamanda? Cidden kanser etti bu arada oyunda şunu fark ettim sürekli saldırmak yanlışmıs gerektiğinde savunmada yapmam gerekiyormus doğru mudur?

Bu arada anlamadığım sistemim yetiyor oyun arada kasıyor normal mi?
i5 3470 8 GB RAM 1050 Ti 500GB SSD sıcaklık değerleri normal ama arada drop giriyor oyuna yüksekde oynuyorum grafikleri.
Hocam drop girmesi durumunu bilemedim. Yanlış yönlendirmeyeyim. Diğer konuda şöyle diyeyim. Blok değil ama parry. Yani savunmada sabit kalmak değil de darbeyi savuşturmak oyunun en önemli mekaniği. Böyle bir mekanik için saatler gerekebilir. Çok yatkın değilseniz ya da daha önce benzer bir deneyim yoksa. Sekiro'da ölmekten, denemekten korkmayın ama paranız gider, xp azalır. O yüzden üzerinizdeki parayı en kötü sprit amblem almak için kullanın. Satıcılardan kese de alınabilir buldukça. Bir de şöyle diyim bu zorlandığınız mini boss en kolaylardan. Ben de çok zorlanarak oynadım. Size tavsiyem oyuna ve kurallarına saygı duyun ve parkur oyunu oynar kafasında oynayın. Yani öfkelenmek yerine eğlenmeye bakın. Zorlanınca ara verin. Oyun size böyle dayak atarak öğretiyor. İnsanı oyundan soğutacak mini bosslar var. Bosslardan zor. O yüzden zorlanınca YouTube üzerinden "cheese xxxx" gibi cheese yanına boss ismini yazın. Türkçe içerikler de olmakla beraber yabancı içerikler kesin oluyor. Orada herkes en iyi hali ile gösteriyor. Birebir yapamazsanız ben yapamıyorum sanmayın. Herkes farklı oynuyor aslında. Ben en çok Demon of Hatred ile uğraştım sanırım ama Genichiro ile 3-4 saat uğraştım ilk karşılaşmada mesela. Geçemedim ertesi gün hallettim daha kolay oldu. Oyun size az hata şansı veriyor. Ama rakibiniz de ya hata yapıyor ya da size hamle şansı veriyor. O yüzden sadece açık verdiğinde vurun sonra aklınız hep savunmada olacak. Hangi düşman ne yapıyor ezberliyor insan ister istemez. O yüzden geçemiyorum diyip oyunla kavga etmeyin. Tadını çıkarın. Ben oyalanarak ve PC'de oyunu açık bırakarak ilk oyunda herhalde 70 saatte ancak bitirdim. 20 saatte bitiren de vardır. Hadi diyelim 20 saatim boş gezme vs olsun ama yine 50 saat aldı bitirmem. Şimdi keşke DLC ya da yeni oyun gelse istiyorum. Hayatımda en beğendiğim oyun oldu. 😄 Sonra platin kupa aldım. Ng+ yaparken bosslardan çok skiller için xp kasmak zorladı diyebilirim. Şimdi girsem yine korkarım rakiplerden. Oyun size bosslara saygı ve korku duymayı öğretiyor ama hepsinin yolunu bulup işlerini bitireceksiniz. Merak etmeyin. Drop için de Türkçe/İngilizce bir arama yapın. Eminim vardır çözümü.

Hocam drop girmesi durumunu bilemedim. Yanlış yönlendirmeyeyim. Diğer konuda şöyle diyeyim. Blok değil ama parry. Yani savunmada sabit kalmak değil de darbeyi savuşturmak oyunun en önemli mekaniği. Böyle bir mekanik için saatler gerekebilir. Çok yatkın değilseniz ya da daha önce benzer bir deneyim yoksa. Sekiro'da ölmekten, denemekten korkmayın ama paranız gider, XP azalır. O yüzden üzerinizdeki parayı en kötü sprit amblem almak için kullanın. Satıcılardan kese de alınabilir buldukça. Bir de şöyle diyeyim bu zorlandığınız mini boss en kolaylardan. Ben de çok zorlanarak oynadım. Size tavsiyem oyuna ve kurallarına saygı duyun ve parkur oyunu oynar kafasında oynayın. Yani öfkelenmek yerine eğlenmeye bakın. Zorlanınca ara verin. Oyun size böyle dayak atarak öğretiyor. İnsanı oyundan soğutacak mini bosslar var. Bosslardan zor. O yüzden zorlanınca YouTube üzerinden "cheese XXXX" gibi cheese yanına boss ismini yazın. Türkçe içerikler de olmakla beraber yabancı içerikler kesin oluyor. Orada herkes en iyi hali ile gösteriyor. Birebir yapamazsanız ben yapamıyorum sanmayın. Herkes farklı oynuyor aslında. Ben en çok demon of hatred ile uğraştım sanırım ama genichiro ile 3-4 saat uğraştım ilk karşılaşmada mesela. Geçemedim ertesi gün hallettim daha kolay oldu. Oyun size az hata şansı veriyor. Ama rakibiniz de ya hata yapıyor ya da size hamle şansı veriyor. O yüzden sadece açık verdiğinde vurun sonra aklınız hep savunmada olacak. Hangi düşman ne yapıyor ezberliyor insan ister istemez. O yüzden geçemiyorum deyip oyunla kavga etmeyin. Tadını çıkarın. Ben oyalanarak ve PC'de oyunu açık bırakarak ilk oyunda herhalde 70 saatte ancak bitirdim. 20 saatte bitiren de vardır. Hadi diyelim 20 saatim boş gezme vs olsun ama yine 50 saat aldı bitirmem. Şimdi keşke DLC'ya da yeni oyun gelse istiyorum. Hayatımda en beğendiğim oyun oldu. 😄 sonra platin kupa aldım. Ng+ yaparken bosslardan çok skiller için XP kasmak zorladı diyebilirim. Şimdi girsem yine korkarım rakiplerden. Oyun size bosslara saygı ve korku duymayı öğretiyor ama hepsinin yolunu bulup işlerini bitireceksiniz. Merak etmeyin. Drop için de Türkçe/İngilizce bir arama yapın. Eminim vardır çözümü.

Yanıtınız için teşekkür ederim ❤️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı