Sekiro çok kolay geliyor

remzizztrk

Femtopat
Daha fazla  
Sekiro'ya yeni başladım ve bir süre sonra oyun çok kolay olmaya başladı. Hatta ayyaş ve kelebek nineyi tek seferde yendim bu arada yalan yok oyun korsan para olmadığı için korsan indirdim. Korsan ile mi alakalı acaba? (not: Oynadığım ilk souls oyunuydu)

Korsan ile alakası yok hocam, demek ki iyi oynuyorsunuz.

Korsan olduğu için oyun seni cezalandırıyor olabilir.

Helal olsun hocam. Guardian Ape'de tekrar bir bilgilendirme yazabilir misiniz?

Sekiro abartılıyor çoğu konsolda hiç oyun oynamamış adam geliyor kolla deniyor oynamayı tabii zor derler ama ilk souls oyununa göre iyi bir performans tabii.

Hayır oyun aslında zaten basit. doğru parry ve savunma ile kolay oluyo hızlı alışıyosunuz

Yazarım hocam. İyi oyunlar
Oyundaki parry mekaniğini kavradığınızda evet çok kolaylaşıyor ama oyunun tamamına basit demeyi uygun görmüyorum ben. Her bossun kendi hareketli, sürpriz hamleleri bulunuyor bu yüzden ilk denemelerde geçmek zaten bir hâyli zor. Genelde hareketlerini inceler, bir kaç kez ölür öyle geçersiniz.

Hayır oyun aslında zaten basit. doğru parry ve savunma ile kolay oluyo hızlı alışıyosunuz

Yazarım hocam. İyi oyunlar
Hocam insan yine de bir afallıyor. Lady Butterfly mesela her ne kadar öğrenince kolay olsa da erken oyunda olduğu için anlaması zor bence.

Sekiro bana da başlarda inanılmaz derecede zor geliyordu, fakat oyunu oynaya oynaya new game +9'a geldim, hatta bir tane new gamei ölmeden bitirdim. Bir yerden sonra alışıyorsunuz, korsanla alakası yok. Sekiro diğer oyunlar gibi grind yapıp level atlayıp gücünüzü arttırarak bossları daha kolay kesebileceğiniz bir oyun değil maalesef, oyunun mekaniklerini anlamanızı zorluyor size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…