Sekiro çok kolay geliyor

Hocam bir vadiye gidiyorsunuz oradaki maymun bossunu kesmeniz lazım
Hocam sürekli kaçan maymun dan bahsediyorsanız onu yendim ama hala anlamadım ne yapacağımı.

Hocam insan yine de bir afallıyor. Lady Butterfly mesela her ne kadar öğrenince kolay olsa da erken oyunda olduğu için anlaması zor bence.
Bu arada ben lady butterfly a bayağı bi sonradan geldim. Ashinada Genichiroyu yendikten sonra buldum omu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hocam.

Bunu parryleyebiliyoruz en azından, DoH hem parryleyince bile yanma hasarına sebep oluyor hem canı çok yavaş gidiyor hem de üç tane can barına sahip (Gizlice yaklaşamadığımız için kolay yoldan ikiye de düşüremiyoruz). Kolunu sallayarak alan hasarı vurduğu için kaçması da zor oluyor, savaşın yavaşlığından bunalıp bir tane fazla vurayım dersek pat diye ölüyoruz.

Oyunun temasına uymayan bi savaş olduğundan olabilir.
Bence de mekaniklere uymuyor ama boss tipi oyunda rastlantı diyip geçilemeyecek kadar fazla kullanılmış. Headless Ape bu tarzın biraz daha kolay hali ve oyunda 2 kere karşımıza çıkıyor. Hatta ikinci çıkışında yanında bir tane de arkadaşını getirmiş oluyor.

Son düzenleme:
Beni de zorlamadı 1-2 boss hariç. Şu babamız ile ikinci görüşmemiz ve son boss çok zorladı onun haricinde 2-3 kere anca öldüm her boss için.

Ben şahsen bir tek Headless-Ape'de gerçekten zorlandığımı hatırlıyorum, ama o bossun zor olması gerçekten zor olduğundan değil, kötü dizayn edilmiş bir boss olmasından kaynaklı. Bir de şu headlesslar çok sinir bozucuydu, hem zor değillerdi hem de konfeti kullanıp saldırmanız gerekiyordu. Onun dışında oyundaki diğer bosslarda hem eğlenmiştim hem kolay bulmuştum. Demon of Hatredda insanların zorlanmasını anlayabiliyorum ne de olsa oyunun gameplayine çok ters bir boss ama düzgün prosthetic artlar ile çok eğlenceli bir boss haline gelebiliyor. Benim şahsen sırf bu nedenden dolayı favori bossum Demon Of Hatred.

Aynı. 75 saatim var Sekiro'da. Çok kez bitirdim, farklı sonların peşinden koştum. Oyunu 1 kez bitirince New game başlatınca kolaylaşıyor. Her bitirişte oyunu daha iyi kavradım. Herkese başta zor gelir. Bu oyun tekte başarılabilecek bir oyun değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı