Sekiro çok kolay geliyor

Internetten elden arts modunu indirebilirsiniz bayağı zorlaştırıyor oyunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yorumla alakasız ama ölümcül kılıcı aldıktan sonra ne yapıyoruz.

Demon of Hatred'da bekliyorum sizi hocam

Cheeselemek yok ama.

Hocam yorumla alakasız ama ölümcül kılıcı aldıktan sonra ne yapıyoruz.
Hocam bir vadiye gidiyorsunuz oradaki maymun bossunu kesmeniz lazım
Tamamdır Hocam. Geliyorum

Cheeselemek neydi tam olarak?
Cheeselemek demek bossun mekaniksel bir bugını bulup o bugı exploit ederek bossu kesmek oluyor. Yani bir nevi hile yapmak gibi bir şey, tam olarak olmasa da. Ama korkmayın Demon Of Hatred benim oyundaki en sevdiğim boss, düzgün ekipmanları kullanırsanız o boss çok çerez geçiliyor benim hasar almadan geçtiğim video kaydım bile var. İyi eğlenceler.

Maşallahın var ama owl, genichiro ve isshin de nolcak bakalım.

Sekiroyu zamanında 145tl'ye almıştım fa şu 60fps olayı çok sinir bozucu. Ulan 4080 superim var oyunu 60fps oynamak istemiyorum. Mod yüklüyorum o da çok iyi çalışmıyor gibi geliyor. Hevesimi kaçırdı sildim ben de en son. Wukong oynuyorum bu aralar.

Sekiro kolay diyenler bana Demon of Hatred'dan zor tek bir boss ismi versin lütfen. Manus'u Gael'i tekte bilemedin iki denemede geçerim ama şu Demon of Hatred'ı 30 denemede kesemedim.

30-60 FPS

Sekiro kolay diyenler bana demon of Hatred'dan zor tek bir boss ismi versin lütfen. Manus'u Gael'i tekte bilemedin iki denemede geçerim ama şu demon of Hatred'ı 30 denemede kesemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…