Sekiro counter skill nasıl atılır?

ARDA0663

Decapat
Daha fazla  
Sekiro'da shinobi eyes skillini yapamıyorum nasıl yapabilirim? PlayStation 4 oynuyorum.

Mızraklılara ve genichiro bossuna karşı kullanılan shinobi eyes adlı mikiri counterdan bahsediyorum bir türlü yapamadım.

Pasif yetenek o. Mikiri counter yaptığında daha fazla posture damage atıyorsun o tür saldırıya.

Tam kılıcı, mizragi sana dogrulttugunda O bas. Şu video zamanlamayı tutturman için yardımcı olabilir, mikiri counter çok önemli bir skill. İyi kullanırsanız ferahlarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımı olur mu bilmiyorum fakat klavyeden oynarken yere saplayacağı mikirilere karşı W + Shift'e aynı anda değil de Shift'e bi yarım salise sonradan basınca daha kolay yapılıyordu. Konsolda nasıl bilmiyorum.

Yardımı olur mu bilmiyorum fakat klavyeden oynarken yere saplayacağı mikirilere karşı W + Shift'e aynı anda değil de Shift'e bi yarım salise sonradan basınca daha kolay yapılıyordu. Konsolda nasıl bilmiyorum.
Bilemiyorum hocam ben Gamepad ile oynadığım için. KS’nin işine yarayabilir ancak bu oyun bence net gamepad ile oynanmalı.

Bilemiyorum hocam ben gamepad ile oynadığım için. Ks'nin işine yarayabilir ancak bu oyun bence net gamepad ile oynanmalı.

Doğrudur hocam. Gamepadim olmadığımdan klavye ile oynamıştım. Şu an düşününce Gamepad'den oynamak çok zor gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…