Sekiro mu yoksa +1 oyun mu?

loraenie

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sepetim neredeyse hazır 17 oyunluk güzel bir sepet yaptım fakat son bir şey kaldı eğer Sekiro alırsam başka bir şey alamam fakat e tailde Horizon Zero Dawn kupon ile beraber 85 TL'ye denk geliyor ve yanında artan param ile NieR: Automata™'da alabiliyorum sizce sadece solo Sekiro'yu almak mı yoksa +2 oyun mu?

Başlık yanlış yazılmış +1 değil +2 olacaktı.

Merhaba arkadaşlar sepetim neredeyse hazır 17 oyunluk güzel bir sepet yaptım fakat son bir şey aldı eğer Sekiro alırsam başka bir şey alamam fakat e tailde Horizon Zero Dawn kupon ile beraber 85 TL'ye denk geliyor ve yanında artan param ile NieR: Automata™'da alabiliyorum sizce sadece solo Sekiro'yu almak mı yoksa +2 oyun mu?
Sekiro. Dediğiniz oyunların ikisinden biri çöp, diğeri ortalama bir oyun bence ve asla From Software kalitesinde bir iş olamazlar.

Horizon Zero Dawn alınmaz. Daha 20 dakika önce frametime yüzünden alt+F4 atıp sildim. Hatalarla dolu optimizasyonu berbat bir oyun.

Anladım hocam oynamak için can atmıyorum zaten fakat en mantıklı sepeti yapmaya çalışıyorum normalde Sekiro'yu alacaktım zaten fakat bir anda böyle bir alternatif geldi aklıma ve insanlarada sormak istedim.

Sekiro. Dediğiniz oyunların ikisinden biri çöp, diğeri ortalama bir oyun bence ve asla from software kalitesinde bir iş olamazlar.

NieR en baştan sıkıcı bir karakter ve oynanış yapmamış olsaydı belki de çok güzel bir seviyede olabilirdi ve deneyimlemekte istiyorum fakat bir yandan da istemiyorum öbür oyun da Sony yapımı ne kadar üzebilir ki diye düşündüm fakat çoğu kişi Sekiro diyor daha fazla cevap gelirse o gidişata göre bir seçim yapacağım bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı