Öncelikle selam. Guardian ape i kestikten sonra verilen çecek oyunun sonunu belirliyor ve ashina Castle'da sadexe mahzene travel atabiliyoruz. Ama ben hem ape i öldürdüm hem de çiceği aldım fakat ne owl geldi ne de oyunda değişiklik oldu?
Kanka onuda kestim ama olmadı gene teşşekür ederim ben birazdaha araştırırımEdit: Yanlış anlamışım yazıyı düzeltiyorumCorrupted Monk kestiniz mi? Corrupted Monk kestikten sonra oyun o kısma geçiyor. Eğer kesmediyseniz ashinanın derinlikleri diye bir yere gitmeniz lazım. Oyunun başında uyandığımız yerin oradan yüzerek gidiyorsunuz.
Beyler yardımızın için eyw benim salaklığım corrupted monk kestikten sonra item ı almamışım tekrardan eywThere are 3 places at that point you can chose to go...
Sunken Valley (Where the Ape is).
Under Ashina, found through the Abandoned Dungeon area after a certain Terror MiniBoss
And Senpou Temple Mount Kongo which can be found from going through Abandoned Dungeon you can get to Senpou
Cheers hope this helps...
3 yer varmış hocam. Çeviri gerekirse söyleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.