Sekiro niye bitmedi?

xeroxxxxx

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle selam. Guardian ape i kestikten sonra verilen çecek oyunun sonunu belirliyor ve ashina Castle'da sadexe mahzene travel atabiliyoruz. Ama ben hem ape i öldürdüm hem de çiceği aldım fakat ne owl geldi ne de oyunda değişiklik oldu?

Edit: Yanlış anlamışım yazıyı düzeltiyorum :D Corrupted Monk kestiniz mi? Corrupted Monk kestikten sonra oyun o kısma geçiyor. Eğer kesmediyseniz ashinanın derinlikleri diye bir yere gitmeniz lazım. Oyunun başında uyandığımız yerin oradan yüzerek gidiyorsunuz.

Son düzenleme:
There are 3 places at that point you can chose to go...

Sunken Valley (Where the Ape is).

Under Ashina, found through the Abandoned Dungeon area after a certain Terror MiniBoss

And Senpou Temple Mount Kongo which can be found from going through Abandoned Dungeon you can get to Senpou

Cheers hope this helps...

3 yer varmış hocam. Çeviri gerekirse söyleyin.

Edit: Yanlış anlamışım yazıyı düzeltiyorum :D Corrupted Monk kestiniz mi? Corrupted Monk kestikten sonra oyun o kısma geçiyor. Eğer kesmediyseniz ashinanın derinlikleri diye bir yere gitmeniz lazım. Oyunun başında uyandığımız yerin oradan yüzerek gidiyorsunuz.
Kanka onuda kestim ama olmadı gene teşşekür ederim ben birazdaha araştırırım
There are 3 places at that point you can chose to go...

Sunken Valley (Where the Ape is).

Under Ashina, found through the Abandoned Dungeon area after a certain Terror MiniBoss

And Senpou Temple Mount Kongo which can be found from going through Abandoned Dungeon you can get to Senpou

Cheers hope this helps...

3 yer varmış hocam. Çeviri gerekirse söyleyin.
Beyler yardımızın için eyw benim salaklığım corrupted monk kestikten sonra item ı almamışım tekrardan eyw

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı