Sekiro oynanışı zor mudur?

Achlyis

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte GTX 1660 Ti
Intel Core i3-10100F
XPG D35G 2x8
MSI PRO H410M-B
Yaz indirimleri geldi çattı, benimde kafamda Sekiro almak var ve kesin olarak alacağım ama oyunun her yerde zor olduğunu söylüyorlar. Bir Souls-Like oyunun zor olduğunu bende az çok kavrayabiliyorum ama yine de fikirlerinize ihtiyacım var.

@490836 en çok sizin fikrinizi merak ediyorum.

Yaz indirimleri geldi çattı, benim de kafamda Sekiro almak var ve kesin olarak alacağım ama oyunun her yerde zor olduğunu söylüyorlar. Bir Souls-Like oyunun zor olduğunu bende az çok kavrayabiliyorum ama yine de fikirlerinize ihtiyacım var.

@490836 en çok sizin fikrinizi merak ediyorum.

Hocam oyun gerçekten mükemmel bir oyun ama harbi zor. Yani Souls oyunlarındaki gibi bir bosu kesemediğiniz zaman biraz gelişip de geleyim diyemiyorsunuz öyle bir şey yok yani. Eninde sonunda karşınızdaki düşmanların hareketlerini kavramanız ve ona göre hareket etmeniz gerekli.

Diğer souls-like oyunların tam tersi mentalite istiyor. Diğer souls-like oyunlarda saldırılardan kaçmak üzerine oynaman gerekirken burada neredeyse bütün saldırılara block atman gerekiyor. Alıştığın zaman zevkli ama alışması eziyet.

Dark Souls serisini bitirmiş birisi olarak muhakkak şans vereceğim yapımlar arasında geliyor. Souls oyunları sabırlı olmayı gerektiriyor. Bir süre sonra ölmek alışılagelmiş bir şey oluyor ve keyif almayı başarıyorsunuz.

Dark Souls serisini bitirmiş birisi olarak muhakkak şans vereceğim yapımlar arasında geliyor. Souls oyunları sabırlı olmayı gerektiriyor. Bir süre sonra ölmek alışılagelmiş bir şey oluyor ve keyif almayı başarıyorsunuz.
Bende bunu başarmak istiyorum, bu fiyata bu kalitede oyun bulmak zor 😍

Technopat Haberler

Geri
Yukarı