Oyun Sekiro: Shadows Die Twice indirime girdi

Soulsborne oyunlarla karıştırmayın bu oyunda farm, grinding gibi şeyler yok takıldığınız boss için dur farklı bölgede biraz karakteri geliştirip geri döneyim diyemiyorsunuz paşa paşa boss un tüm hareket şemasını ezberlemek ve reflekslerinizi çok iyi kullanmak zorundasınız. Tüm soulsborne oyunları 4-5 kere bitirmiş biri olarak 2.kez bitirmeye cesaret edemediğim tek oyundur, ciddi bir eziyet.

Sekiro'nun diğer souls oyunlarına göre farklı bir işleyişi var. Ben daha önceden DS3'ü birkaç kere denedikten sonra silmiştim. Ancak Sekiro'ya başladıktan sonra bırakamadım. Oyunun sistemi çok iyi işliyor.

Sabır istediği doğru. Biraz sabırlı olursanız bir süre sonra beyninizde bir düğmeye basılıyor ve oyundan aldığınız zevk katlanarak artmaya başlıyor. Herkesin bir şans vermesi gereken bir oyun Sekiro. Önceden souls tarzı oyun oynayıp oynamadığınız önemli değil, Sekiro'nun tarzı farklı. Deneyin derim.

Sekiro'yu oynayan arkadaşlara sormak istiyorum. Oyun Dark Souls'lardaki gibi nereye gideceğin belli olmayan, hikayesini hiç anlatmayan bir yapıda mı yoksa lineer, düz ilerlediğin bir yapıda mı?

Sekiro'yu oynayan arkadaşlara sormak istiyorum. Oyun Dark Souls'lardaki gibi nereye gideceğin belli olmayan, hikayesini hiç anlatmayan bir yapıda mı yoksa lineer, düz ilerlediğin bir yapıda mı?
Hikayesini anlatmıyor. Çoğu yerde takılacaksın video izlemessen. 3 Bölge gerisine gidip 1 itemi araman falan gerekiyor.

Souls oyunlarına Sekiro ile başlarsam sorun olur mu?
Olur. Sekiro soulslara göre daha kolaydır.

Ben 1 saat dayanabildim sonra bıraktım. Elden ringi'de 15 saat oynayabildim. Pek benlik değil souls oyunları.
Aynı şekilde bir türlü ısınamadım, dark souls'ları sıkılıp bırakmıştım. Çünkü oyunda ne yapman gerektiğini, oyundaki amacını hiçbir şey anlatmıyor. Bir sürü düşman kesiyorsun da neden kesiyorsun belli değil. Oyunda en azından bir amaç isterdim.

Aynı şekilde bir türlü ısınamadım, dark souls'ları sıkılıp bırakmıştım. Çünkü oyunda ne yapman gerektiğini, oyundaki amacını hiçbir şey anlatmıyor. Bir sürü düşman kesiyorsun da neden kesiyorsun belli değil. Oyunda en azından bir amaç isterdim.
Aslında neden kestiğin belli ateşin sönmemesi uğruna ruhlarını feda etmişleri kesiyorsun diyebilirim kısaca.

Benim gibi zora totosu yemeyen, sinir krizi geçirip ağlama noktasına gelen arkadaşlara önermiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı