Sekiro ve Elden Ring bitirilir mi?

Cihan_42

Centipat
Daha fazla  
Souls türünü seviyorum ama sık sık rage geçiriyorum boss fıgtlarda. Dark Souls 1-2-3 bitirdim Sekiro ve Elden Ring oynamadım. Son 3.oyunda prens lotrici 92.seviyede 2.faz summonsuz kesemiyorum gittim büyücü NPC'ye 110k soul harcadım sırf bana yardım etsin diye. Bildiğim kadarı ile Elden Ring daha zormuş ve Sekiro'da NPC summon yokmuş ve karakter kasılamıyormuş, prens lothricde çıldıran biri olarak bu oyunları bitirebilir miyim yoksa alt F4 basıp gider miyim çıldırıp. Bu arada gael cinder falan yine de çok zorlamıyor ama bu prens ve fride beni bitirdi. Friedeyide mesela gaelin yardımını almadan kesemiyorum.

Son düzenleme:
Ben Sekiro'da çıldırmıştım adamlar her bölümün sonuna boss koymuştu bir de saçma şekilde çok güçlüler onları yenmek için hile açmam gerekti hile açtığım halde bile 1 saatte anca kesebiliyordum 1 bossu.

Bitirebilirsiniz ama tabi sizin sabır noktanıza bağlı, bir çok insan zaten sırf bu yüzden seviyor souls like türlerini zor olduğu için. Elden Ringte belli rehberlerle belli itemleri yaparsanız işiniz daha da kolaylaşır. Sekiro da RPG öğeleri yok yani stat verme veya item değiştirme gibi build sistemi yok, parry yapmak çok önem teşkil ediyor. İlla iki oyunuda oynamak istiyor ama zorluğundan şikayet ediyorsanız Elden Ring için easy mod var daha az hasar alıyorsunuz ve bosslar daha kolay oluyor, aynı şekilde Sekiroda da benzer modlar var bakabilirsiniz. Nexus mod sitesinde bulunuyor.

Bir alternatifte hemen hemen her bossun kesimi için rehberler oluyor youtube üzerinde yani bossların hangi anında kaçmak lazım vesaire şeklinde onlarada bakabilirsiniz.

Souls türünü seviyorum ama sık sık rage geçiriyorum boss fıgtlarda. Dark Souls 1-2-3 bitirdim Sekiro ve Elden Ring oynamadım. Son 3.oyunda prens lotrici 92.seviyede 2.faz summonsuz kesemiyorum gittim büyücü NPC'ye 110k soul harcadım sırf bana yardım etsin diye. Bildiğim kadarı ile Elden Ring daha zormuş ve Sekiro'da NPC summon yokmuş ve karakter kasılamıyormuş, prens lothricde çıldıran biri olarak bu oyunları bitirebilir miyim yoksa alt F4 basıp gider miyim çıldırıp. Bu arada gael cinder falan yine de çok zorlamıyor ama bu prens ve fride beni bitirdi. Friedeyide mesela gaelin yardımını almadan kesemiyorum.

Sekiro bu diğer Dark Souls familyasından çok farklı. Oyunda karakter geliştirme'den ziyade parry odaklı ve Boss'ların paternlarını ezberlemeye dayalı bir oynanış var. Kimse denemeden bir şey diyemez bu oyun hakkında. Ben oynadım 60 Saat'de platinledim oyunu. Souls oyunlarının tümünü hatim etmiş biri olarak bunun bambaşka bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Elden Ring ise Dark Souls 3'ün içine bolca boss ve ekipman eklendiği, haritanın ise devasa hâle getirildiği bir oyun. Ama temelinde Dark Souls'lar ile aynı.

Bitirebilirsiniz ama tabii sizin sabır noktanıza bağlı, birçok insan zaten sırf bu yüzden seviyor souls like türlerini zor olduğu için. Elden Ring'te belli rehberlerle belli itemleri yaparsanız işiniz daha da kolaylaşır. Sekiro da RPG öğeleri yok yani stat verme veya item değiştirme gibi Build sistemi yok, parry yapmak çok önem teşkil ediyor. İlla iki oyunuda oynamak istiyor ama zorluğundan şikayet ediyorsanız Elden Ring için easy mod var daha az hasar alıyorsunuz ve bosslar daha kolay oluyor, aynı şekilde Sekiro'da da benzer modlar var bakabilirsiniz. Nexus mod sitesinde bulunuyor.

Bir alternatifte hemen hemen her bossun kesimi için rehberler oluyor YouTube üzerinde yani bossların hangi anında kaçmak lazım vesaire şeklinde onlara da bakabilirsiniz.

Peki elden ringde NPC summon yardımı çağırılabiliyor mu ana bosslarda? İsteğe bağlılarda summon olmasa da sıkıntı değil oyunda ilerlememe engel olmasın yeter. Bu arada hayatta insan summon çağırmam yardıma oyundan aldığınız keyfi baltalıyor bosa siz dokunmadan tekleyip. Kastettiğim oyun içi karakterler sadece. Misal midirde shevayı çağırmak gibi kendisi de midire gıcıktı ve onunla beraber omuz omuza kesmek keyif veriyordu arka planını bilince.

Peki elden ringde NPC summon yardımı çağırılabiliyor mu ana bosslarda? İsteğe bağlılarda summon olmasa da sıkıntı değil oyunda ilerlememe engel olmasın yeter. Bu arada hayatta insan summon çağırmam yardıma oyundan aldığınız keyfi baltalıyor bosa siz dokunmadan tekleyip. Kastettiğim oyun içi karakterler sadece. Misal midirde shevayı çağırmak gibi kendisi de midire gıcıktı ve onunla beraber omuz omuza kesmek keyif veriyordu arka planını bilince.
Summon yapabiliyorsunuz evet.

Sekiro bu diğer Dark Souls familyasından çok farklı. Oyunda karakter geliştirme'den ziyade parry odaklı ve Boss'ların paternlarını ezberlemeye dayalı bir oynanış var. Kimse denemeden bir şey diyemez bu oyun hakkında. Ben oynadım 60 Saat'de platinledim oyunu. Souls oyunlarının tümünü hatim etmiş biri olarak bunun bambaşka bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Elden Ring ise Dark Souls 3'ün içine bolca boss ve ekipman eklendiği, haritanın ise devasa hâle getirildiği bir oyun. Ama temelinde Dark Souls'lar ile aynı.

Anladım Elden Ring'i hallederim o zaman bir şekilde ama Sekiro'yu deneyip görmem lazım dediğin gibi. Tek sıkıntı kasılamamak ve takıldığın bosa yardım çağıramamak benım şu anki düşüncem. dsde 50 level iken dayak yediğin bosu kasılıp 70 level gelip bir güzel dövüyorsun. Belkide bakarım parry mantığı ile alışınca rahatça bir şekilde bitiririm. Souls oyuncusuyum demem için oda aradan çıkarılacak illa. 😃

Anladım Elden Ring'i hallederim o zaman bir şekilde ama Sekiro'yu deneyip görmem lazım dediğin gibi. Tek sıkıntı kasılamamak ve takıldığın bosa yardım çağıramamak benım şu anki düşüncem. Dsde 50 level iken dayak yediğin bosu kasılıp 70 level gelip bir güzel dövüyorsun. Belkide bakarım parry mantığı ile alışınca rahatça bir şekilde bitiririm. Souls oyuncusuyum demem için oda aradan çıkarılacak illa. 😃

Aynen dediğin gibi bu oyunda karakter kasma gibi bir mantık yok. Oyunu bitirmek istiyorsan Boss'ların hareketleri kafana kazıyacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı