Sekiro vs. Days Gone vs. Horizon Zero Dawn vs. NieR: Automata

loraenie

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki yaz indirimlerindeyiz ve toplam da 400 TL civarı bir sepet yaptım ve son bir oyun alacak kadar bütçem kaldı. Sizce hangisini almalıyım? Düşündüklerim açıkçası Sekiro, Days Gone, Horizon Zero Dawn ve NieR: Automata™ oldu. Hangisini önerirsiniz? (Hiç souls oynamadım, oldukça da ilgimi çekti Sekiro fakat pişman olur muyum emin de olamadım.)

Kalite açısından Sekiro diğer tüm oyunları ezer geçer. Souls oyunlarına girmek için iyi bir oyun bence lineer yapısı daha fazla Dark Souls'lara göre.

Kalite açısından Sekiro diğer tüm oyunları ezer geçer. Souls oyunlarına girmek için iyi bir oyun bence lineer yapısı daha fazla Dark Souls'lara göre.

Bende öyle düşünüyorum fakat herkes tarafından zorluğu ve benim de hiç souls oynamamış olmam gözümü korkuttu açıkçası fakat oynanışı ve atmosferi çok hoşuma gitti ve ilgimi de çekti.

Hiç souls oynamayan biri için zorluğu oyunu bıraktıracak kadar olur mu?

Hocam 2-3 boss gerçekten kafayı yedirtecek kadar zor. Geçemediklerinizi sakin kafayla 1-2 gün ara vererek oynarsanız daha fazla zevk alırsınız. Ayrıca emin çıtak tam çözüm playlistini izleyerek oynamanızı öneririm.

Hiç souls oynamayan biri için zorluğu oyunu bıraktıracak kadar olur mu?

Senin tahammül seviyene kalmış. Benim de souls tecrübem yok, ben 2 saat dayanabildim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    183,1 KB · Görüntüleme: 51

Technopat Haberler

Geri
Yukarı