Sekiro vs Sea of Thieves

Hocamlar Sekiro aldım ama 2. mini bossta yıldım kesemiyorum aşırı sinir oldum ilki kolaydı ama 2.si aşırı zor yapamıyorum alt F4 attım 117 dakika iade etsem mi?

Hocam bende aynı şekilde 3. bossta 10-15 defa ölüp tekrar denemişimdir. Oyunun amacı git gudlanmak zaten. Öle öle düşmanların neler yaptığını kavrayıp ona göre hamle yapman gerekiyor. Sabırsız biriysen hiç bulaşma bu oyuna bende aynı şekilde iade etmeyi düşünmüştüm sonra devam edince öğrendim. Şu an 45 saatim var ve oyunu bitirdim.

Arkadaşlar selam. Sizce Sekiro mu almalıyım yoksa Sea of Thieves mi? İkisini de alabilirim ama onun yerine bir tanesini almak daha makul geliyor daha ucuz olduğundan. Arkadaşlarım var 2 tane Sea of Thieves oynamak için. En yakın arkadaşım ve yakın arkadaşım 2 tane var. Sekiro çok zorlarsa bırakırsam para boşa gider diye korkuyorum. Ama Sea of Thieves’i 30 TL iken alıp iade ettiğim aklıma gelince (daha ucuzlar 15 TL den alırım diye iade etmiştim) de kararsız kalıyorum bir daha ikisini de bu fiyata bulamayacağım. Ne dersiniz hangisi veya ikisini de alayım mı?
Sekiro. Sea of thieves adam gibi güncelleme almaz oldu 2 senedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı