Steam indirimlerine çok az kaldı beklemeyecek misiniz?
Uncharted sanırım max indiriminde şuan ama süprizde olabilir indirimde. Ayrıca Sekiro indirmsiz fiyatta şuan indirimlerde güzellik yapabilir. Ama bunlar varsayım sanırım Uncharteda daha yakınım. Dublaj olayı ayrı bi hava katıyor.Steam indirimlerine çok az kaldı beklemeyecek misiniz?
Steam'de 230₺ bakiyem var üstüne 50-60₺ koyup parayı değerlendirmek istiyorum. Uncharted Türkçe olmasıyla ön plana çıkıyor ve şu an 300₺ bu fiyatın altına düşer mi bilemiyorum. Tarzlarından çok sürükleyiciliğini ön planda tutarsanız ve indirim açısından değerlendirirseniz hangisini tavsiye edersiniz?
Steam'de 230₺ bakiyem var üstüne 50-60₺ koyup parayı değerlendirmek istiyorum. Uncharted Türkçe olmasıyla ön plana çıkıyor ve şu an 300₺ bu fiyatın altına düşer mi bilemiyorum. Tarzlarından çok sürükleyiciliğini ön planda tutarsanız ve indirim açısından değerlendirirseniz hangisini tavsiye edersiniz?
Hocam bu oyunlar yaz indiriminde ekstra bir indirime girmezki. Zaten Uncharted 4 indirimin bitme tarihi 3 Temmuz. Yani fiyatında artı olarak bir düşüş olmaz yaz indirimlerinde.
Herkese teşekkürler. Souls türünü Dark Souls 3'ten ve Mortal Shell'den biliyorum. Sekiro'nun neyi vaat ettiğini de tahmin edebiliyorum. Sorum temelinde sürükleyicilik olarak Uncharted nasıldır?
Bende Sekiro almayı düşünüyorum da o indirimde değil. Girse hoş olur.
Sekiro'yu 6 defa yükledim ve sildim cevap net(beceriksizim evet), Uncharted al
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.