Sekiro vs Uncharted

Herkese teşekkürler. Souls türünü Dark Souls 3 ten ve Mortal Shell’den biliyorum. Sekironun neyi vaad ettiğinide tahmin edebiliyorum. Sorum temelinde sürükleyicilik olarak Uncharted nasıldır?

Steam indirimlerine çok az kaldı beklemeyecek misiniz?
Uncharted sanırım max indiriminde şuan ama süprizde olabilir indirimde. Ayrıca Sekiro indirmsiz fiyatta şuan indirimlerde güzellik yapabilir. Ama bunlar varsayım sanırım Uncharteda daha yakınım. Dublaj olayı ayrı bi hava katıyor.

Steam'de 230₺ bakiyem var üstüne 50-60₺ koyup parayı değerlendirmek istiyorum. Uncharted Türkçe olmasıyla ön plana çıkıyor ve şu an 300₺ bu fiyatın altına düşer mi bilemiyorum. Tarzlarından çok sürükleyiciliğini ön planda tutarsanız ve indirim açısından değerlendirirseniz hangisini tavsiye edersiniz?

Sekiro indirimde 150 oluyor alacaksan indirim bekle.

Steam'de 230₺ bakiyem var üstüne 50-60₺ koyup parayı değerlendirmek istiyorum. Uncharted Türkçe olmasıyla ön plana çıkıyor ve şu an 300₺ bu fiyatın altına düşer mi bilemiyorum. Tarzlarından çok sürükleyiciliğini ön planda tutarsanız ve indirim açısından değerlendirirseniz hangisini tavsiye edersiniz?

Uncharted'ı oynamayan kalmışmı ya bence Uncharted'ı oyna.

Herkese teşekkürler. Souls türünü Dark Souls 3'ten ve Mortal Shell'den biliyorum. Sekiro'nun neyi vaat ettiğini de tahmin edebiliyorum. Sorum temelinde sürükleyicilik olarak Uncharted nasıldır?

Hocam Dark Souls serisi ile Sekiro arasında dağlar kadar fark var. Oynanış mantığı o kadar farklı ki anlatamam. Ama zaten bilseydiniz Sekiro ile Dark Souls ve Mortal Shell oyunlarını karşılaştırmazdınız. Uncharted da bildiğin hikayeli oyun işte aşama aşama mekân atlaya atlaya geçiyorsunuz.

Bende Sekiro almayı düşünüyorum da o indirimde değil. Girse hoş olur.

Sekiro girer hocam yüksek ihtimalle.

Sekiro'yu 6 defa yükledim ve sildim cevap net(beceriksizim evet), Uncharted al

Souls'lara bir ilgin veya tecrüben varsa mutlaka Sekiro ama yok diyorsan Uncharted. Ben soulslara Sekiro ile girmeyi planlıyorum girmeyi düşünürsen Sekiro tavsiye ederim.

Sekiro'yu 6 defa yükledim ve sildim cevap net(beceriksizim evet), Uncharted al

Hocam beceriksizlikten değil bu sabırsızlıktan. Muhtemelen girdiniz oyuna ve karşınıza çıkan herkese katana ile kılıcı rastgele sallamaya başladınız. Bossların hangisinin hangi proteze zaafı olduğunu çok yüksek ihtimalle araştırmadınız. Mikiri Counter için düşman atağını beklemediniz...

Yani asıl mesele sabır ve öğrenmeye çalışmak. Bir kere oyunda aktıktan sonra gerisi yap gibi geliyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı