W WuddledWaffle Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 139 14 Temmuz 2021 #1 Dün orijinal Xbox Wireless contorller aldım. Aldığım gibi denemek için Sekiro'ya girdim. Fakat oyun algılamadı. Sabah kalktığımda belki olur diye PES 21'e girdim. PES 21'de Controller çalıştı. Sekiro'daki sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2021
Dün orijinal Xbox Wireless contorller aldım. Aldığım gibi denemek için Sekiro'ya girdim. Fakat oyun algılamadı. Sabah kalktığımda belki olur diye PES 21'e girdim. PES 21'de Controller çalıştı. Sekiro'daki sorun nedir?
L Legendario Kilopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 542 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #2 Oyun içi ayarlardan klavye mouse yerine Controllerı seçmeniz gerekiyor olabilir. Bir deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
Oyun içi ayarlardan klavye mouse yerine Controllerı seçmeniz gerekiyor olabilir. Bir deneyin isterseniz.
KS KS W WuddledWaffle Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 139 14 Temmuz 2021 #3 Legendario dedi: Oyun içi ayarlardan klavye mouse yerine Controllerı seçmeniz gerekiyor olabilir. Bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam usb bağlayınca oluyor ama? Artı 0 Eksi
Legendario dedi: Oyun içi ayarlardan klavye mouse yerine Controllerı seçmeniz gerekiyor olabilir. Bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam usb bağlayınca oluyor ama?