Çözüldü Sekiro'da ekran 4 kere yutkunuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirOfRivia1453

Hectopat
Merhaba, Sekiro'ya girerken ekran 4 kere yutkunuyor, acaba neden böyle oluyor? Diğer oyunlarda böyle bir şey yaşamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Evet, tam 4 kere oluyor.

Sorun değil hocam.
Oyun tam ekranda açılmıyor zaten, tamamen oyun ile alakalı.
6600 kullanıyorum, Adrenalin Edition üzerinden oyunu tam ekran ölçeklemeye aldım fakat bu sefer oyun ekrana dengesiz yayılıyordu.
Tamamen oyun ile alakalı.
Merhaba, Sekiro'ya girerken ekran 4 kere yutkunuyor, acaba neden böyle oluyor? Diğer oyunlarda böyle bir şey yaşamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video gizli.

Evet, tam 4 kere oluyor.

Sorun değil hocam.
Oyun tam ekranda açılmıyor zaten, tamamen oyun ile alakalı.
6600 kullanıyorum, Adrenalin Edition üzerinden oyunu tam ekran ölçeklemeye aldım fakat bu sefer oyun ekrana dengesiz yayılıyordu.
Tamamen oyun ile alakalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun içinde oluyorsa sıkıntılı bir durum. Genelde konsoldan PC'ye oyun çıkartırken ne optimizasyon yapıyorlar ne de hata düzeltiyorlar. Bugün de PC'ye The Last of Us Part I geldi yine aynı terane.

Tr yama yüklemeden önce de oluyor muydu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı