Sürprizbozan Sekiro'da heykeltraşın görev için söylemesi gereken diyaloğu söylemiyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
R5 5600X
16GB 3200MHZ RAM
500GB M.2 SSD
MSİ B550M-A PRO
Büyük spoiler vardır oyunu bitirmeyen okumasın!

Selam, en son babamızı yani baykuşu öldürdükten sonra ağaç dalı sayesinde tütsü yakıp gitmemiz gereken yeri öğrendik. Burası önemli değil sadece oyunun neresinde olduğumu anlayın diye dedim. Neyse tütsüyü yaktım, sonra duvarın arkasından emma ve kızın konuşmasını dinledim. Ondan sonra Emma'nın yanına gidip şu konuştuğunuz şey ne dedim işte özetle emma da kutsal varis ölmeden ejder kanının etkisini ortadan kaldırmanın bir yolu olmalı onu bulalım dedi. Bir çiçek lazımmış, emmada onun için şu mezarlara bakayım dedi. Gitti bende gittim orada konuştuk, emma heykeltraşa bir sorayım o da eski dost dedi. Oraya da gittim, emmayla konuştuk heykeltraştan ipucu bulamamış. Neyse dedin bir de ben konuşayım, adam konuşmuyor. Normal klasik her zaman söylediği sözleri tekrarlıyor. Sadece farklı olarak "ağzım kurudu bir çay olsa iyi olurdu" diyor. Kısacası ne emmayla konuşabiliyorum ne heykeltraşla neden olayla alakası olan biriyle. Takıldım, videolara bakayım dedim. Videodakiler emmadan sonra heykeltraşla konuşunca heykeltraş bir şeyler anlatıyor. Bende hiçbir şey anlatmıyor. İçki verme seçeneği de yok, sadece "konuş ve protez yükselt" falan var. Konuşa basınca dediğim cümleyi ve klasik oyunun başından beri tekrarladığı şeyleri söylüyor. Ne yapmam lazım yardım edin tıkandım.

Evin arkasına geçtiğinizde emma ile gizli konuşuyorlar mı? Bir defa tüm sonları açmıştım emin çıtak tam çözüm izleyerek. Atladığınız eksik bir kısım vardır mutlaka. Bir şey eksik olunca işe yaramıyor çünkü bu oyunda.

Hocam dinledim, sonra gittim ne konuşuyorsunuz diye sorguladım, anlattı. Ondan sonra başka sakladığın şeyleri de anlat dedim. Emma da bana babamın (baykuşun) çanını verdi. Fakat yine her şey aynı, yine emma ile konuştum başka bir şey demiyor. Heykeltraş'ta bir şey demiyor.

Şimdi videonun devamını izledim, heykeltraş bir türlü videodaki gibi ekstra konuşmuyor, bende spoiler olmasın diye devamını izlememiştim. Devamını izledim, konuşup duvar arkasından dinliyor sonrasında çanı emmadan alıp çanı bu bu da heykeline koyarak geçmişe gidiyor. Bende şimdi onu yapıp devam edeceğim. Ben heykeltraşın verdiği bilgi kilit nokta sanıyordum galiba kilit nokta çanı almak. 1-2 güne dönüş yaparım takılıp takılmadığım hakkında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı