Sekiro'da Senpou Tapınağındaki çan çalınmalı mı?

shisuixap

Decapat
Daha fazla  
Bu çanı asla çalma diyor ama çalma durumunda neyle karşılaşıcağımı bilmiyorum çalınca ne oluyor?

Dosya Ekleri

• 20230717133147_1.jpg
    20230717133147_1.jpg
    357,8 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Ne olduğunu hatırlamıyorum ancak dedikleri uydurma çok fazla bir şey olmaz. Sanırım o maymun bossları ile savaşırken bir tane maymunu alt etmek için çalınması gerekiyordu.

Oyunun zorluğunu arttırıyor çalarsanız, düşmanların canını, posture'unu arttırıyor, düşmanların size vurduğu posture hasarını arttırıyor ancak düşmanlardan daha iyi eşya düşmesini de sağlıyor. Spirit emblem ve Sen (altın) kazanımını etkilemiyor ama sadece eşya.

Dilediğiniz zaman da kurtulabiliyorsunuz bu debuff'tan, çaldığınızda envanterinize bir eşya ekleniyor o eşyayı kullandığınızda debuff kalkıyor.

Ne olduğunu hatırlamıyorum ancak dedikleri uydurma çok fazla bir şey olmaz. Sanırım o maymun bossları ile savaşırken bir tane maymunu alt etmek için çalınması gerekiyordu.

Geçtim çoktan bahsettiğiniz çanı hocam, dediğiniz doğru ama bu başka.

Oyunun zorluğunu arttırıyor çalarsanız, düşmanların canını, posture'unu arttırıyor ancak düşmanlardan daha iyi eşya düşmesini de sağlıyor. Spirit emblem ve Sen (altın) kazanımını etkilemiyor ama sadece eşya.

Dilediğiniz zaman da kurtulabiliyorsunuz bu debuff'tan, çaldığınızda envanterinize bir eşya ekleniyor o eşyayı kullandığınızda debuff kalkıyor.
teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı