Self Isolation benzeri oyun için arka plan müziği önerisi

RodaAI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Self Isolation oyununu baz alarak bir oyun tasarlıyorum ve bunun için bazı eksiklerim var.
Oyun için arka plan müziği gerekmekte. Oyunu büyük yayıncılara oynatarak hem yorumlarını hem de desteklerini almayı hedefliyorum.

OYUN HAKKINDA
Oyunun hikayesi şu şekildedir: Virüs nedeniyle tüm ülke evdedir ve bu dönemde evden para kazanmaya başlamışsındır. Gün geçtikçe psikolojin bozulmaya başlar ve işlerden para kazanamaya başlarsın, hatta evde korkunç sesler ve insanlar görürsün. Tüm her şey bitti derken zamanda geriye dönersin, eski mesleğin olan özel güvenlik görevine devam edersin. Ardından eğer her şeyi düzgün yaptıysan uyanır, komada olduğunu öğrenirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir site yapay zeka olarak müzik üretiyordu. Burdan hangi tip enstürmanlar olacağını vesaire seçiyorsunuz ve kendisi bir müzik oluşturuyor. İlk denemeler tamamen bir facia olacak ben de Hugola'nın videosundan gördüm ve girdim. Bazen çok güzel şeyler çıkıyor bazen de çok kötü. Deneyebilirsiniz isterseniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı