Bir toz fırtınası yaklaşıyordu. Toz fırtınası beni Mars'ın düşük yerçekiminde sürüklemeye başladı. Aniden Mars'ın atmosferinden çıktım. Aniden Satürn'ün en büyük uydusu olan Titan'a çarptım.Ardindan basimi kaldirdim ve siyah kiyafetlilerden bir tanesi beni korkutup isirdi. Aci cekerken bir anda gozlerim karardi ve Mars'ta uyandim. Kol saatim yoktu. Fakat okuldayken bilegimde olmayan bilezigim simdi bilegimde vardi. Havaya baktim, birde ne goreyim?
Titan'da kimle karşılaşayım? Sevdiğim kız ve onu kaçıran kişi. Onu kaçıran kişi de kratos. Kratos elinde telefon tutuyor ve bana "Technopat'ta yazım hatası cezası yedim, yardım et" diye bağırıyor.
"Hemen geliyorum" dedi ve telefonu yuzume kapatti. Kratos ile beraber Jahrein'i beklemeye basladik. Kahretsin, o da ne? Devasa bir kara delik Titan'a yaklasiyordu.Cebimden Rick Sanchez'in portal tabancasını çıkardım ve bir ankesörlü telefona çevirdim. Jahrein'i aradım. Hemen buraya gelmesini ve yardım etmesini söyledim.
Yaklaşan karadelik zamanda bozulmaya neden olmuştu, önümüzde arkamızda sağımızda solumuzda kısacası her yerde kendimizin farklı hallerini görüyorduk. Tam o sırada alternatif bir Kratos "Gereksiz mesajlardan" 2 saat uyarı yedi."Hemen geliyorum" dedi ve telefonu yuzume kapatti. Kratos ile beraber Jahrein'i beklemeye basladik. Kahretsin, o da ne? Devasa bir kara delik Titan'a yaklasiyordu.
Sonra Paradoks gelip beni ve kaçırılan kızı dünyaya bıraktı ve NASA bizi gözaltına aldı.Yaklaşan karadelik zamanda bozulmaya neden olmuştu, önümüzde arkamızda sağımızda solumuzda kısacası her yerde kendimizin farklı hallerini görüyorduk. Tam o sırada alternatif bir Kratos "Gereksiz mesajlardan" 2 saat uyarı yedi.
Sonra Paradoks gelip beni ve kaçırılan kızı dünyaya bıraktı ve NASA bizi gözaltına aldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.