1 sene bittiği zaman aylık 10$'a dönüyor fiyat. Paketi yenilemezsiniz sonrasında farklı bir hesapla aynı paketi tekrar bir senelik alıp siteyi taşıyabilirsiniz eklentilerle. Tabi hala kampanya devam ederse.
Host+domain paketini alsak 1 yıl sonra türkiyeden bir sunucuya nasıl aktarım yaparım yolunu anlatır mısın? Cpanel olsa kolayda bu cpanel değil. Hangi paneli kullanıyor?
Additional to your aternos.me server address, you can connect your own custom domain to your Aternos server. This requires you to already own the domain you want to use. It is not possible to buy/r...
Veri kaybı olur mu diye sorular için cevap vereyim. Zaten Wordpress'in içe veya dışa aktarma aracı var. Wordpress için bu aracı kullanabilirsiniz. Kendi siteniz içinde ftp ile indirirsiniz dosyaları.
Kilitten kastınız ne hocam anlamadım ama ilk 48 saat kurulum gibi bir mevzu oluyor. 48 saat ardından açılmazsa desteğe yazmanız halinde hosting aktive ediliyor.
Evet ilk defa alıyorum. Her şeyi düzgün girdim. Az önce aldığım ekran görüntüsüne baktım. State girmeyi unutmuşum. Onun dışında her şey düzgün. Siz adres olarak Türkiye girdiniz değil mi?