Senheiser IE 600 IE 300 IE 200 IE 80 s nasıl?

Senheiser cx 80 s bu kulaklık oyun için nasıldır?

Mesela ben bu kulaklıkta cok iyi ses kasıyorum IE serisinde sesler daha mı iyidir.

Bundan daha rahat kasarsam alacağım kulaklık belli zaten anca böyle kesinleştirebilirim.

Evet IE serisi cx serisinin üstüdür her konuda.

"Rekabetçi" oyunu kastediyorsanız hangi modeli alırsanız alın sizin oyun performansınızı kökünden değiştirecek bir fark yaratmayacak. İyi oyuncuysan iyi oyuncusudur, kötü oyuncuysan bunu kulaklık değiştiremez. Müzik kalitesinde hangisi iyi ise onu tercih edin çünkü rekabetçi değil de tek oyunculu sürükleyicilik açısında müzik başarımı iyi olanı seçmek oyunlarda daha çok keyif verecektir.

Kesinlikle doğru söylüyor arkadaş, 20 TL'lik ekipmanlar ile ne oyun oynayan oyuncular gördüm, yetenek işi bu gerçekten.

Kesinlikle doğru söylüyor arkadaş, 20 TL'lik ekipmanlar ile ne oyun oynayan oyuncular gördüm, yetenek işi bu gerçekten.

Öyle ancak G PRO X'ten geçtim Senheiser XC 80 s e alamadığım sesleri cok rahat almaya başladım yetenek bir yere kadar yine de bana kalırsa.

Yani XC 80 sten daha iyi bir ses vercekse IE 200'ü alırım gibi gelyor.

Merhaba hocam, öncelikle çok fazla mesaj vardı hepsini okuyamadım. Naçizane kulaklık tecrübem epey oldu o yüzden size birkaç tavsiyede bulunacağım.

7.1 diye pazarlanan kulaklıkların stereo kulaklıklardan hiçbir farkı yoktur. Her kulaklık ile 7.1 saçmalığını deneyimleyebilirsiniz.
Eğer oyun için almayı düşünüyorsanız ben size şiddetle kulak üstü ve arkası açık kulaklık öneririm. (dt 990, HD 560s, hifiman SE400 gibi)
Eğer illa kulak içi almak istiyorsanız da Sennheiser'ın Pro olan monitör kulaklıklarından tavsiye ederim özellikle IE serisi bunun için biçilmiş kaftandır ses sahneleri geniştir ve konumlaması çok iyidir (IE 200 yeni olduğu için tavsiye ederim.)
Kulak içi kulaklıklar için DAC almanızı pek tavsiye etmem hayalkırıklığı oluşturabilir. Ses şiddetini yükseltir (bilgisayar yeterince güç sağlar kulak içine) ama çok kalite farkını hissedemezsiniz.
Sormak istediğiniz atladığım kısım varsa yardımcı olmak isterim. Maksimum bütçenizi belirtin ve ne istediğinizi belirtin lütfen ben hepsini okuyamadım yazılan mesajların

Altına imzamı atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…