Tek bir şey soracağım aktif gürültü engelleme özelliği ses kasmama yardım eder mi?
Bu arada IE 300 7 bin TL 200 5 bin TL bu fiyat farkına değer mi?
Bir de şimdi yazdıklarınızı okudum oyunn için ayrı bir kulaklık alın demişsiniz ama şöyle bir acıklama daha getireyim kas hastalığı neden bir hastalığım var normal bir insanın kasları kadar güçlü değil kaslarım kulak üstü kulaklıklarda kaba ve ağır olduğu için size hafifte olsa hastalığımdan dolayı bana ağır geliyor.
Bir de şöyle bir şey daha var G PRO X HyperX Cloud 2'den iyi diyorlar G PRO X'ten ben ses kasamıyorum şahsen bir şey daha ekleyeceğim ben bir ses kartı alsam 7.1 özelliğini bu kulaklıkta kullanabilir miyim?
200'ün ohm değeri 2 daha fazla ohm değeri artıkca sesin kaliteside artıyormuş yani gönlüm u nedenden dolayı IE 200'den yana aslında.
Eki Görüntüle 1746157
Bakın mesela birisi övmüş öteki kötülemiş bas alamıyorum demiş ama halbuki bu bası EQ yaparak halledilmiyor mu?
Gerçi oyunlarda temiz bir ses almak için basların az olması daha iyiydi sanki.
Şimdi Reddit'e okudum IE 200'ün bas sorunu varmış ama bu nedenlede daha temiz ve soft bir ses elde ediliyormuş bunu da kulak uçlarıyla gelen silikon uclarla çözüyolarmış.
Ve evet IE 200'ü oyun için önermiyolarmış
Nedense hep bilmediğim duymadığım markaları oyun oynamak için öneriyorlar onlara da güvenemiyorum.
Sağ olun hocam.