Senheiser IE 600 IE 300 IE 200 IE 80 s nasıl?

Hocam Bose qc 20 oyun performansı yüksek olabilir orasını bilemem ama diğer kulaklıklar oyun performansı düşük olabilir.

Bose qc 20 nn iyi olmasının sebebi belki imaging değerinin yüksek olması olabilir.

Logitech G PRO X'in imaging değeri düşüktü diye biliyorum.

Bose qc zaten üretilmiyor onu alma imkanım 0 ya IE 200 ya da 300.

Son düzenleme:
Hocam siz aklınıza yatanı alın en iyisi, üç gündür QC20'den başka bir şey duymadık:),eşi benzeri olmayan kulaklık gibi, yabancı forumlarda incelemeleri izleyin ve kararınızı verdin, size öneriler yapıldı mesajları tekrardan okuyabilirsiniz.

Hocam siz aklınıza yatanı alın en iyisi, üç gündür QC20'den başka bir şey duymadık:),eşi benzeri olmayan kulaklık gibi, yabancı forumlarda incelemeleri izleyin ve kararınızı verdin, size öneriler yapıldı mesajları tekrardan okuyabilirsiniz.

Tek bir şey soracağım aktif gürültü engelleme özelliği ses kasmama yardım eder mi?

bu arada ie 300 7 bin tl 200 5 bin tl bu fiyat farkına değermi ?

Bir de şimdi yazdıklarınızı okudum oyunn için ayrı bir kulaklık alın demişsiniz ama şöyle bir acıklama daha getireyim kas hastalığı neden bir hastalığım var normal bir insanın kasları kadar güçlü değil kaslarım kulak üstü kulaklıklarda kaba ve ağır olduğu için size hafifte olsa hastalığımdan dolayı bana ağır geliyor.

Bir de şöyle bir şey daha var G PRO X HyperX Cloud 2'den iyi diyorlar G PRO X'ten ben ses kasamıyorum şahsen bir şey daha ekleyeceğim ben bir ses kartı alsam 7.1 özelliğini bu kulaklıkta kullanabilir miyim?

200'ün ohm değeri 2 daha fazla ohm değeri artıkca sesin kaliteside artıyormuş yani gönlüm u nedenden dolayı IE 200'den yana aslında.

1681899727555.png

Bakın mesela birisi övmüş öteki kötülemiş bas alamıyorum demiş ama halbuki bu bası EQ yaparak halledilmiyor mu?

Gerçi oyunlarda temiz bir ses almak için basların az olması daha iyiydi sanki.

Şimdi Reddit'e okudum IE 200'ün bas sorunu varmış ama bu nedenlede daha temiz ve soft bir ses elde ediliyormuş bunu da kulak uçlarıyla gelen silikon uclarla çözüyolarmış.

Ve evet IE 200'ü oyun için önermiyolarmış :D

Nedense hep bilmediğim duymadığım markaları oyun oynamak için öneriyorlar onlara da güvenemiyorum.

İlk önce geçmiş olsun demek isterim umarım en yakın zamanda iyileşirsin.
Profesyonel olup millattan önce kalma ürün olup gene kullanan var kimisi yeni çıkanlara hemen koşar kimisi sponsoru diye onu zorla kullanır bunlara takılmayın. Ben şunu fark ettim esporcularda kariyerini bırakıp yayın işine girenlerde sürekli open back stüdyo kulaklıklar kullandığını gördüm yani demek ki bazı şeyler gerçek tercih edecekleri ürünleri göstermiyor kolayca fark edersin ki kimisi Custom ürün kullanırken biri Razer Logitech vb şirketlerin en son çıkan ürünlerini kullanıyor sponsorları yüzünden genellikle. Tavsiyem senin hoşuna gidiyorsa al kullan yoksa gidip bu bunu kullanmış bunu kullanıyorsa iyidir kesin algısına kapılmayın.

Sağ olun hocam.

Son düzenleme:
Tek bir şey soracağım aktif gürültü engelleme özelliği ses kasmama yardım eder mi?

Bu arada IE 300 7 bin TL 200 5 bin TL bu fiyat farkına değer mi?

Bir de şimdi yazdıklarınızı okudum oyunn için ayrı bir kulaklık alın demişsiniz ama şöyle bir acıklama daha getireyim kas hastalığı neden bir hastalığım var normal bir insanın kasları kadar güçlü değil kaslarım kulak üstü kulaklıklarda kaba ve ağır olduğu için size hafifte olsa hastalığımdan dolayı bana ağır geliyor.

Bir de şöyle bir şey daha var G PRO X HyperX Cloud 2'den iyi diyorlar G PRO X'ten ben ses kasamıyorum şahsen bir şey daha ekleyeceğim ben bir ses kartı alsam 7.1 özelliğini bu kulaklıkta kullanabilir miyim?

200'ün ohm değeri 2 daha fazla ohm değeri artıkca sesin kaliteside artıyormuş yani gönlüm u nedenden dolayı IE 200'den yana aslında.

Eki Görüntüle 1746157

Bakın mesela birisi övmüş öteki kötülemiş bas alamıyorum demiş ama halbuki bu bası EQ yaparak halledilmiyor mu?

Gerçi oyunlarda temiz bir ses almak için basların az olması daha iyiydi sanki.

Şimdi Reddit'e okudum IE 200'ün bas sorunu varmış ama bu nedenlede daha temiz ve soft bir ses elde ediliyormuş bunu da kulak uçlarıyla gelen silikon uclarla çözüyolarmış.

Ve evet IE 200'ü oyun için önermiyolarmış :D

Nedense hep bilmediğim duymadığım markaları oyun oynamak için öneriyorlar onlara da güvenemiyorum.

Sağ olun hocam.

Geçmiş olsun rahatsızlığınızdan dolayı, ilk baştada söyledim kulaklık kişiden kişiye değişir, herkesin duyma yetisi aynı değil, G PRO X kullanmadığım için bir şey diyemiyorum fakat ben Cloud 2'den memnun kaldım ama bahsettiğim gibi burada önemli olan şey sizin için iyi olanı almak, TR fiyatları çok yüksek IE serisinin, Sennheiser outlet sitesinden tanıdığınız vasıtası ile getirirseniz 2K fiyata IE300 almış olursunuz, beğenmeseniz bile aldığınız fiyatının üstüne hemen satarsınız, ses kartına gelecek olursak, ses kartıda satın almış olsanız 7.1 sanal olacak o yüzden değmez, genelde böyle yazılımla çalışan sistemleri ben kullanmıyorum bazen yapaylık ile çok kötü oluyor deneyim, en iyisi streo klasik oynamak bana göre.

Geçmiş olsun rahatsızlığınızdan dolayı, ilk baştada söyledim kulaklık kişiden kişiye değişir, herkesin duyma yetisi aynı değil, G PRO X kullanmadığım için bir şey diyemiyorum fakat ben Cloud 2'den memnun kaldım ama bahsettiğim gibi burada önemli olan şey sizin için iyi olanı almak, TR fiyatları çok yüksek IE serisinin, Sennheiser outlet sitesinden tanıdığınız vasıtası ile getirirseniz 2K fiyata IE300 almış olursunuz, beğenmeseniz bile aldığınız fiyatının üstüne hemen satarsınız, ses kartına gelecek olursak, ses kartıda satın almış olsanız 7.1 sanal olacak o yüzden değmez, genelde böyle yazılımla çalışan sistemleri ben kullanmıyorum bazen yapaylık ile çok kötü oluyor deneyim, en iyisi streo klasik oynamak bana göre.

Senheiser IE 300 imaging değeri daha iyi ama üretilmiyor outlet sayfasınada Almanya'daki kuzenim güvenmiyor senheisırın kendi sitesi değilmiş.

Senheiser HD 58X kulaklıktan daha iyiymiş IE 300 oda şansıma üretilmiyor :D

Oyle super genis sound stage vs sunmuyor HD58X ama open back kulaklikla iem nasil kiyaslanabilir tam olarak ilginc. Armutla domates kiyaslamak gibi bisey yani acikcasi.

Oyle super genis sound stage vs sunmuyor HD58X ama open back kulaklikla iem nasıl kiyaslanabilir tam olarak ilginc. Armutla domates kiyaslamak gibi bir şey yani açıkçası.

Videosunu incelediğim adam HD 58X'ten IE 300'e geçmiş HD 58X'ten daha iyi diyordu.

Bazen cihazın çıkışı kulaklığa yetmeyebiliyor.
IE300'ün grafiğine baktığımda tizler biraz nötrlükten uzak gibi ama 600 ve 200 güzel.

200 güzel ancak oyun için önerilmiyor hocam.

IE300'ün grafiğine baktığımda tizler biraz nötrlükten uzak gibi ama 600 ve 200 güzel.

600 gereksiz pahalı.

Senheiser IE 300 imaging değeri daha iyi ama üretilmiyor outlet sayfasınada Almanya'daki kuzenim güvenmiyor senheisırın kendi sitesi değilmiş.

Senheiser HD 58X kulaklıktan daha iyiymiş IE 300 oda şansıma üretilmiyor :D

Benim paylaştığım link kendi sitesine ait, 2 adet IE300 aldım o siteden ben, referbushed yazan ürünler üretimden hatalı çıkıp tekrar üretime giren ve defalarca kalite kontrolden geçen ürünler oluyor, ayrıca IE serileri Almanya üretimi, güvenip alabilirsiniz.

Videosunu incelediğim adam HD 58X'ten IE 300'e geçmiş HD 58X'ten daha iyi diyordu.

200 güzel ancak oyun için önerilmiyor hocam.

600 gereksiz pahalı.

HD 58X dediğiniz kulaklık open back kulaklık, tabii ki de daha iyi olacak, kulak içi kulaklıkta sahne genişliği fazla olamaz kulak üstüne göre.

Evet doğru 300 de tizler biraz kötü 200 de düzelttiler bunu

Oyle super genis sound stage vs sunmuyor HD58X ama open back kulaklikla iem nasıl kiyaslanabilir tam olarak ilginc. Armutla domates kiyaslamak gibi bir şey yani açıkçası.

Karpuz ile kiraz karşılaştırması gibi bir şey aslında :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı