ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #21 zwon dedi: Olmuş mudur ki? Genişletmek için tıkla... Arkadaş hiç kız arkadaşım olmayacak demiş de. Onun için sordum hani olunca ne oluyor?
zwon dedi: Olmuş mudur ki? Genişletmek için tıkla... Arkadaş hiç kız arkadaşım olmayacak demiş de. Onun için sordum hani olunca ne oluyor?
LarkBlue Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 134 10 Temmuz 2021 #22 ex0jmp dedi: Arkadaş hiç kız arkadaşım olmayacak demiş de. Onun için sordum hani olunca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Ciddi düşünme işleri 18'den sonra başlıyor 18 yaşından aşağısı eğlenceden başka birşey değil. Böyle oluyor kısacası genelde yanımda biri olsun da ilgi göstersin ilgi gösteriyim iltifat edeyim iltifat etsin işleri(belirli yaştan sonra değişir tabii).
ex0jmp dedi: Arkadaş hiç kız arkadaşım olmayacak demiş de. Onun için sordum hani olunca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Ciddi düşünme işleri 18'den sonra başlıyor 18 yaşından aşağısı eğlenceden başka birşey değil. Böyle oluyor kısacası genelde yanımda biri olsun da ilgi göstersin ilgi gösteriyim iltifat edeyim iltifat etsin işleri(belirli yaştan sonra değişir tabii).
zwon Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 591 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #23 ex0jmp dedi: Arkadaş hiç kız arkadaşım olmayacak demiş de. Onun için sordum hani olunca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Olmamış ki nereden bilsin
ex0jmp dedi: Arkadaş hiç kız arkadaşım olmayacak demiş de. Onun için sordum hani olunca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Olmamış ki nereden bilsin