Sennheiser CX-180 vs CX-200

Dışarı çıkmışken CX-200'ü aldım. Cx-180 ile özellikleri aynıymış sadece cx-200'de siyah bitince yeni seriyi cx-180 diye çıkarmışlar. Rengi beyaz diye cx-200 aldım. Orada Akg 321 aklımı karıştırdı ama Amazon yorumları çok kötüydü onun. O yüzden CX200 aldım.
 
Kendime geldiğim zaman bir inceleme yaparım :) Spoiler vereyim biraz ama. Şimdi elimde üç tane kulaklık vardı : Sony Xperia Z Stock kulaklık, Motorola ATRIX Stock kulaklık, ve yeni Sennheiser CX-200. Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim ki Sony'nin Stock kulaklığı tamamen çöp. Bir kulaklık bu kadar az ve güçsüz mü ses verir. O yüzden konuşmaya bile gerek yok onu direkt eliyorum. Şimdi Motorola ATRIX stock kulaklığı ile Sennheiser CX-200'ü kıyasladım. Şunu söylemem gerekir ki Bass'ları Motorola kulaklıkta gümbür gümbür hissedebiliyorum şaşırtıcı bir şekilde. Sennheiser CX-200 biraz daha tize kaçıyor. Ama Motorola'nın ses aralığı dar. Şarkının bas değil de normal kısımları biraz boğuk kalıyor. Dar bir aralık olduğunu hissediyorsunuz. CX-200'de ise aralık oldukça geniş. Belki Bass'ları ATRIX kadar gümbür gümbür hissedemiyorsunuz ama akustik melodiler kusursuz güzellikde çıkıyor.

Fırsat bulursam CX-200 için daha detaylı bir inceleme yapacağım.
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı