Sennheiser CX300S alınır mı?

Hocam sıfırdan alacaksam CX300S alırım direk hocam CX80S lere falan hiç bakmam. Ama elimde CX275S varsada CX300S'e yönelmem hocam.

Hocam kulak üstü kulaklıklarda basslar daha güçlü ve derin oluyor elimde Sennheiser BT 4.40 mevcut onu takınca anlıyorum. Ancak yaz aylarında ve normal günlük yaşamda bana pratik gelmiyor heleki yaz günlerinde benim telefonumda hi-res sertifikası olduğu için hi-res kulaklık aldım ancak şu an çok memnunum ses inanılmaz bir seviyeye geliyor şarkılar biraz fazla büyük olsa da o verdiği haz paha biçilmez söyleyim. Konuya gelecek olursak CX275S'den BT 4.40'a geçince biraz baslar sönük gelebilir ancak normal kulaküstü kulaklıklara göre sürücüler küçük olduğu için birinde 9mm sürücü diğerinde 40mm bu yüzden ancak öyle bu da neymiş böyle demiyorsunuz yani. CX275S Vatan'da 200 lira CX300S 489 lira geçen ay ben bakarken 350 liraydı

Bu fiyata alınır cx300s hocam.

CX275S Vatan'da 200 lira CX300S 489 lira geçen ay ben bakarken 350 liraydı
CX 300S 310 TL'ye değer mi o zaman yoksa değmez CX 275S 240 TL'ye mi değer Elimde bir şey yok sıfırdan alacağım Kafanı ütüledim kusura bakma sen de

CX 300S 310 TL'ye değer mi o zaman yoksa değmez CX 275S 240 TL'ye mi değer elimde bir şey yok sıfırdan alacağım kafanı ütüledim kusura bakma sen de

CX300S hocam direk ben olsam aradaki 70 lira gözümde olmazdı. Tipi bile almam için bir sebep CX300'si yabancı bir forumda mikrofonununda oldukca başarılı olduğunu okumuştum tel konuşması için.

CX300S hocam direkt ben olsam aradaki 70 lira gözümde olmazdı. Tipi bile almam için bir sebep CX300'si yabancı bir forumda mikrofonu da oldukca başarılı olduğunu okumuştum tel konuşması için.
@Bitflex Dediğiniz gibi ben de CX300S'nin mikrofonu için bayağı olumlu yorumlar okudum.
Kırmızısı da çok tatlı CX 300S'in ama vicdansızlar 400-450 TL'den aşağı yok. Bir renk için o kadar fark veremem

Çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için

Kırmızısı da çok tatlı CX 300S'in ama vicdansızlar 400-450 TL'den aşağı yok. Bir renk için o kadar fark veremem

Çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için
Aynen ya ben de onu düşünüyorum tam. Kırmızısı çok güzel ancak 370 TL'den başlıyor kırmızı olan
@painkiller @Bitflex Ben CX300S'yi bahsettiğim bilgisayarım dışında General Mobile GM8 telefonumda da kullanacağım. Malûm kendisi çöp olduğundan tam performansını sergileyemeyecektir. Bilgisayar dışındayken tam ses kalitesi almak için ne kullanmalıyım yanında? FLAC ve MP3 320 KBPS dinliyorum. Müzik koydukları başka cihazlar var galiba ama ben adını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…