Aralarında ortalama 50 TL fark oluyor internette. Sen hangisini tercih ederdin mesela? CX 275S ve CX 300S arasında yani? Bunun yanında CX 80S çok mu basit kalır ses kalitesi açısından? Çünkü kendi sitesinde bu ürünün üzerinde "yenisi var: CX80s" diyeibare var. Şimdi bu biraz kafamı karıştırdı açıkçası.
Hatta konu olarak da açtım:
100-200 TL kulak içi kulaklık tavsiyesi
Özellikle mikrofonu olması tercih sebebidir. Daha çok iPhone ile kullanacağım ve bazı zamanlar bilgisayarda da kullanacağım. Daha önce Sennheiser CX 200 street II kulaklığı kullanıyordum ama mikrofonu yok maalesef. Yine Sennheiser markasından baktım ama CX 200 street II ve CX 275S modellerinin...www.technopat.net
@Maestro89 @painkiller bu arada, 200-300 TL bandındaki kulak üstü kulaklık ile kulak içi kulaklık arasında ses kalitesi bakımından çok fark olur mu? Daha önceki mesajlarımda dediğim gibi ben JBL T500 ve urbanears plattan 2 kulak üstü kulaklıktan CX300S'e geçmeyi düşünüyorum. Ses kalitesinde jetten eşeğe binmiş gibi olmam diye umuyorum. (Telefondan da dinliyorum ama telefondan tam performansını alamayacağımı biliyorum kulaklık için. Bilgisayarımın anakartında ise (B450 Aorus Pro) Realtek ALC1220-vb ses yongası var. Bir anakarta göre ses yongası fena değil yani.)
CX 300S 310 TL'ye değer mi o zaman yoksa değmez CX 275S 240 TL'ye mi değerCX275S Vatan'da 200 lira CX300S 489 lira geçen ay ben bakarken 350 liraydı
CX 300S 310 TL'ye değer mi o zaman yoksa değmez CX 275S 240 TL'ye mi değerelimde bir şey yok sıfırdan alacağım kafanı ütüledim kusura bakma sen de
CX300S hocam direkt ben olsam aradaki 70 lira gözümde olmazdı. Tipi bile almam için bir sebep CX300'siyabancı bir forumda mikrofonu da oldukca başarılı olduğunu okumuştum tel konuşması için.
Kırmızısı da çok tatlı CX 300S'in ama vicdansızlar 400-450 TL'den aşağı yok. Bir renk için o kadar fark veremem@Bitflex Dediğiniz gibi ben de CX300S'nin mikrofonu için bayağı olumlu yorumlar okudum.
Kırmızısı da çok tatlı CX 300S'in ama vicdansızlar 400-450 TL'den aşağı yok. Bir renk için o kadar fark veremem
Çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için
Değmez gibi ya ne biliyim. Sağım solum belli olmaz gerçi benim alırım da belkiSennheiser CX 300S Kulak İçi Siyah Kulaklık : Amazon.com.tr
Sennheiser CX 300S Kulak İçi Siyah Kulaklık : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
313 lira hocam yukarıda atmıştım link bu siyahı ama kırmızısı 370 lira civarı.
Aynen ya ben de onu düşünüyorum tam. Kırmızısı çok güzel ancak 370 TL'den başlıyor kırmızı olanKırmızısı da çok tatlı CX 300S'in ama vicdansızlar 400-450 TL'den aşağı yok. Bir renk için o kadar fark veremem
Çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için