- Makaleler
- 1
Daha fazla
Aralarında ortalama 50 TL fark oluyor internette. Sen hangisini tercih ederdin mesela? CX 275S ve CX 300S arasında yani? Bunun yanında CX 80S çok mu basit kalır ses kalitesi açısından? Çünkü kendi sitesinde bu ürünün üzerinde "yenisi var: CX80s" diyeibare var. Şimdi bu biraz kafamı karıştırdı açıkçası.
Hatta konu olarak da açtım:
100-200 TL kulak içi kulaklık tavsiyesi
Özellikle mikrofonu olması tercih sebebidir. Daha çok iPhone ile kullanacağım ve bazı zamanlar bilgisayarda da kullanacağım. Daha önce Sennheiser CX 200 street II kulaklığı kullanıyordum ama mikrofonu yok maalesef. Yine Sennheiser markasından baktım ama CX 200 street II ve CX 275S modellerinin...www.technopat.net
Hocam sıfırdan alacaksam CX300S alırım direk hocam CX80S lere falan hiç bakmam. Ama elimde CX275S varsada CX300S'e yönelmem hocam.
@Maestro89 @painkiller bu arada, 200-300 TL bandındaki kulak üstü kulaklık ile kulak içi kulaklık arasında ses kalitesi bakımından çok fark olur mu? Daha önceki mesajlarımda dediğim gibi ben JBL T500 ve urbanears plattan 2 kulak üstü kulaklıktan CX300S'e geçmeyi düşünüyorum. Ses kalitesinde jetten eşeğe binmiş gibi olmam diye umuyorum. (Telefondan da dinliyorum ama telefondan tam performansını alamayacağımı biliyorum kulaklık için. Bilgisayarımın anakartında ise (B450 Aorus Pro) Realtek ALC1220-vb ses yongası var. Bir anakarta göre ses yongası fena değil yani.)
Hocam kulak üstü kulaklıklarda basslar daha güçlü ve derin oluyor elimde Sennheiser BT 4.40 mevcut onu takınca anlıyorum. Ancak yaz aylarında ve normal günlük yaşamda bana pratik gelmiyor heleki yaz günlerinde
Sennheiser CX 300S Kulak İçi Siyah Kulaklık : Amazon.com.tr
Sennheiser CX 300S Kulak İçi Siyah Kulaklık : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Bu fiyata alınır cx300s hocam.