Bekliyorum ben henüz. Ulaştığında orijinal midir, değil midir, ses kalitesi nasıldır, mikrofonu nasıldır hepsini not düşeceğim bu konuya. Ses kalitesinin ve mikrofonunun iyi olduğunu zaten biliyordum konuyu açarken onu göz önünde bulundurarak açmıştım. Fakat ev kullanıcısı gözünden bir değerlendirme yapmakta da fayda var.
Ürün orijinal. Malzeme kalitesi çok çok yüksek. Sesini deneyince yorumu güncelleyeceğim.
@mcergun @Mimar20 arkadaşlar ürün ha ri ka. Ses kartımdan bir iki ayar yaptım. Ciğerli bassları var. Netlik, detaylar her şey yerli yerinde. Müzik dinlerken bile rahatlıkla kullanılır. Mikrofonu da oldukça iyi fakat açısını ayarlamanız lazım çoğu açıdan kısık alıyor sesi. Parça kalitesi müthiş. Kutuyu elinize aldığınıza anlıyorsunuz daha. Verdikleri taşıma çantası bile kaliteyi belli ediyor.
Hi-Fi kulaklık kullanıyordum normalde bunu kapalı akustik kulaklık diye almıştım. Ben geçer not veriyorum. Resmen unuttum kafamdaki varlığını. Sıkı değil fakat yerinde de duruyor durması gerektiği gibi.
Çok ciddi bir ses kartı falan da gerektirmediğini fark ettim. Laptopımda da denedim. Rahatlıkla kaliteli ve tatmin edici bir ses elde etmek mümkün.
kesinlikle equalızer olmadan kullanmayın fakat equalızera da harika cevap veriyor bir anda çehresi değişiyor!