Elektronik Sennheiser Game Zero - 2703 TL

• Konuyu başlatan Merdt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 107
  • Görüntüleme 7.833
Sipariş veren arkadaşların kulaklıkları ulaştı mı? Memnun musunuz? Satıcı Amazon Almanya olmuş, fiyat ikiye katlamış tekrardan.

Sipariş veren arkadaşların kulaklıkları ulaştı mı? Memnun musunuz? Satıcı Amazon Almanya olmuş, fiyat ikiye katlamış tekrardan.

Bekliyorum ben henüz. Ulaştığında orijinal midir, değil midir, ses kalitesi nasıldır, mikrofonu nasıldır hepsini not düşeceğim bu konuya. Ses kalitesinin ve mikrofonunun iyi olduğunu zaten biliyordum konuyu açarken onu göz önünde bulundurarak açmıştım. Fakat ev kullanıcısı gözünden bir değerlendirme yapmakta da fayda var.

Bekliyorum ben henüz. Ulaştığında orijinal midir, değil midir, ses kalitesi nasıldır, mikrofonu nasıldır hepsini not düşeceğim bu konuya. Ses kalitesinin ve mikrofonunun iyi olduğunu zaten biliyordum konuyu açarken onu göz önünde bulundurarak açmıştım. Fakat ev kullanıcısı gözünden bir değerlendirme yapmakta da fayda var.

Ürün orijinal. Malzeme kalitesi çok çok yüksek. Sesini deneyince yorumu güncelleyeceğim.

@mcergun @Mimar20 arkadaşlar ürün ha ri ka. Ses kartımdan bir iki ayar yaptım. Ciğerli bassları var. Netlik, detaylar her şey yerli yerinde. Müzik dinlerken bile rahatlıkla kullanılır. Mikrofonu da oldukça iyi fakat açısını ayarlamanız lazım çoğu açıdan kısık alıyor sesi. Parça kalitesi müthiş. Kutuyu elinize aldığınıza anlıyorsunuz daha. Verdikleri taşıma çantası bile kaliteyi belli ediyor.
HiFi kulaklık kullanıyordum normalde bunu kapalı akustik kulaklık diye almıştım. Ben geçer not veriyorum. Resmen unuttum kafamdaki varlığını. Sıkı değil fakat yerinde de duruyor durması gerektiği gibi.
Çok ciddi bir ses kartı falan da gerektirmediğini fark ettim. Laptopımda da denedim. Rahatlıkla kaliteli ve tatmin edici bir ses elde etmek mümkün.
KESİNLİKLE EQUALIZER OLMADAN KULLANMAYIN FAKAT EQUALIZERA DA HARİKA CEVAP VERİYOR BİR ANDA ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR!

Son düzenleme:

Ürün orijinal. Malzeme kalitesi çok çok yüksek. Sesini deneyince yorumu güncelleyeceğim.

@mcergun @Mimar20 arkadaşlar ürün ha ri ka. Ses kartımdan bir iki ayar yaptım. Ciğerli bassları var. Netlik, detaylar her şey yerli yerinde. Müzik dinlerken bile rahatlıkla kullanılır. Mikrofonu da oldukça iyi fakat açısını ayarlamanız lazım çoğu açıdan kısık alıyor sesi. Parça kalitesi müthiş. Kutuyu elinize aldığınıza anlıyorsunuz daha. Verdikleri taşıma çantası bile kaliteyi belli ediyor.
Hi-Fi kulaklık kullanıyordum normalde bunu kapalı akustik kulaklık diye almıştım. Ben geçer not veriyorum. Resmen unuttum kafamdaki varlığını. Sıkı değil fakat yerinde de duruyor durması gerektiği gibi.
Çok ciddi bir ses kartı falan da gerektirmediğini fark ettim. Laptopımda da denedim. Rahatlıkla kaliteli ve tatmin edici bir ses elde etmek mümkün.
kesinlikle equalızer olmadan kullanmayın fakat equalızera da harika cevap veriyor bir anda çehresi değişiyor!

Ürün bana geldi MSI GE75 Raider PC de Hi-Fi özelliğim var çıkış gücüm fazla hayatımda bu kadar net bir ses görmedim telefonda fazla sesi çıkmıyordu PC taktım kulaklık 3 kat güçlü oldu neredeyse bu da ses kartının ne kadar önemli olduğunun göstergesi :D onu haricinden 2 adet kablo 1. 2'li hem ses hem mik 2. sadece düz AUX yani ben sadece düz olanı kullanıyorum mik kullanmıyorum 2 kabloda örgülü ve altın uçlu çok kaliteli baskısı logolar falan resmen Elite düzey taşıma çantası çok ama çok iyi onun haricinde hafif bir kulaklık bana biçilmiş resmen eğer kulaklık takarken kafam ağrıyor diyorsanız bu kulaklık size göre G535 var bende Allah'ım Tofaş'tan inip resmen Ferrari'ye bindim.

Ürün bana geldi MSI GE75 Raider PC de Hi-Fi özelliğim var çıkış gücüm fazla hayatımda bu kadar net bir ses görmedim telefonda fazla sesi çıkmıyordu PC taktım kulaklık 3 kat güçlü oldu neredeyse bu da ses kartının ne kadar önemli olduğunun göstergesi :D onu haricinden 2 adet kablo 1. 2'li hem ses hem mik 2. sadece düz AUX yani ben sadece düz olanı kullanıyorum mik kullanmıyorum 2 kabloda örgülü ve altın uçlu çok kaliteli baskısı logolar falan resmen Elite düzey taşıma çantası çok ama çok iyi onun haricinde hafif bir kulaklık bana biçilmiş resmen eğer kulaklık takarken kafam ağrıyor diyorsanız bu kulaklık size göre G535 var bende Allah'ım Tofaş'tan inip resmen Ferrari'ye bindim.

Beğenmenize çok sevindim. Güle güle kullanın. Ben de oldukça memnun kaldım. Bir kısmı düzelteyim sadece, tek jacklı olan kablo düz aux değil mikrofon iletimi de yapıyor. Kombo jacklı aletler için. (bazı laptoplar ve cep telefonları gibi)

Beğenmenize çok sevindim. Güle güle kullanın. Ben de oldukça memnun kaldım. Bir kısmı düzelteyim sadece, tek jacklı olan kablo düz AUX değil mikrofon iletimi de yapıyor. Kombo jacklı aletler için. (bazı laptoplar ve cep telefonları gibi)

Benim hatam hocam o zaman düzelttiğiniz için teşekkür ederim peki hocam ben tek girişli kullansam sanırsam bir sıkıntı yaşamam diğeri bir de çok uzun :D

İnşallah girer hocam. 2.7k bile "etmez" diyemiyorum. Fakat 1450 liraya resmen bedavaya aldık.

Hocam sabahtan beri kafamda gram ağrı yok belki abartıyor diyebilir arkadaşlar ama G933 kullanan birisiydim zamanında 1 saat olmadan kafam ağrımaya başlıyordu resmen vitamin gibi geldi hem ses kalitesi olsun hem de rahatlık 10 numara 5 yıldız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı