Sennheiser Game Zero Az Ses Gelme Sorunu

İyı gunler arkadaslar ben Sennheiser Game Zero kulaklıgını aldım ama tam kapasıte kullanamıyorum. Sesler tiz ve az gelıyor. Bu kulaklıgı tam kapasıte kullanabılmem ıcın hangı ses kartını kullanmalıyım? Ne önerirsiniz?

Ses kartı alın. Game One var bende sizinle aynı sorunu yaşıyordum. Creative Sound Blaster Z aldım ve sorun çözüldü çünkü içinde Amplifikatör var.
Kulaklığın yazılımını yüklediniz mi? Bu sebeptende oluyor olabilir.
Kulaklığın yazılımı yok lütfen araştırıp öyle yazın.

Son düzenleme:
Ses kartı alın. Game One var bende sizinle aynı sorunu yaşıyordum. Creative Sound Blaster Z aldım ve sorun çözüldü çünkü içinde Amplifikatör var.

Kulaklığın yazılımı yok lütfen araştırıp öyle yazın.
hocam merhabalar bende game zero var ve ses gerçekten kötü cloud 2 nin kastığı sesi kasamıyorum. alc1220 ses yongalı ana kartım var aorus gaming 5 600 ohm a kadar destekliyor normalde fakat bana ses hiç iyi gibi gelmedi performansını alamıyorum sanki cloud 2 yi silip süpürmesi lazım normalde. sanırım dac yada ses kartı almam gerekecek en uygun öneriniz ne olur sizce yada ne yapmalıyım? tam bir hüsran içindeyim.

Anakartınızın ses kartı yongasını bilmiyorum ancak böyle kulaklıklardan tam performans alabilmek için iyi ses kartlı anakart, ses kartı veya dac/amp gerekir. Anakart ses kartınız kötüyse kulaklıkları amplifikatör, dac/amp veya ses kartı ile kullanmak ses seviyesi ve kalitesini arttıracaktır. Ses kartı önerisi olarak yukarıdaki arkadaşın önerdiği 2. el Sound Blaster Z gibi bir ses kartı işinizi görecektir.

Not: Sound Blaster Z tercih edilecekse gold kapasitörlü tercih edilmelidir.

Son düzenleme:
İyı gunler arkadaslar ben Sennheiser Game Zero kulaklıgını aldım ama tam kapasıte kullanamıyorum. Sesler tiz ve az gelıyor. Bu kulaklıgı tam kapasıte kullanabılmem ıcın hangı ses kartını kullanmalıyım? Ne önerirsiniz?
Hocam VoiceMeter Banana programını yükleyin.Ayarlarını neten bakıp yapabilirsiniz.Dikkat edin ama,kulaklarınız aşırı sesten rahatsız olabilir😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı